Haberler

Eskişehir'de Trafik Kazası: 1 Yaralı

ESKİŞEHİR'de 22 yaşındaki Cenk Poyraz yönetimindeki otomobille önündeki araca çarptıktan sonra takla atarak karşı şeride geçti.

ESKİŞEHİR'de 22 yaşındaki Cenk Poyraz yönetimindeki otomobille önündeki araca çarptıktan sonra takla atarak karşı şeride geçti. Araçta sıkışan Poyraz, vatandaşların ve polislerin yardımıyla çıkartıldı.

Eskişehir-Bursa istikametinde seyir halinde bulunan Cenk Poyraz yönetimindeki 26 TP 019 plakalı otomobil, iddiaya göre önündeki araca çarptıktan sonra takla atarak karşı şeride geçti. Bu sırada orta refüjden kopan demir parçalardan bir kaçı, Ankara istikametinde giden Sait Mert yönetimindeki 33 CLD 90 plakalı otomobile çarptı. Kazada araç içerisinde sıkışan Cenk Poyraz vatandaşların ve polis ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkarıldı. Ambulansla Yunusemre Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Poyraz'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

GELİN ALDIK KIRŞEHİR'E GİDİYORDUK

Şans eseri kazadan yara almadan kurtulan Sait Mert, "Bursa'dan gelin aldık, Kırşehir'e gidiyorduk. Bizim aracımız gelin arabasıydı. Bir anda karşı şeritten bir otomobil takla atarak üzerimize doğru geldi. Orta refüjü geçerken kopan demir parçalar bizim aracımıza çarptı" diye konuştu. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

- Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Kırşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title