Haberler

Eskişehir'de TOKİ Konutları İçin Kura Çekimi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) Eskişehir'de emeklilere yönelik düzenlediği projenin kura çekimi yapıldı.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) Eskişehir'de emeklilere yönelik düzenlediği projenin kura çekimi yapıldı.

"Eskişehir Tepebaşı" konut projesi için başvuru yapan 2 bin 389 kişi, kent merkezindeki bir düğün salonunda düzenlenen kura çekim törenine katıldı.

Merkez Tepebaşı ilçesine bağlı Aşağı Söğütönü mahallesinde hayata geçirilecek projede, 250 kişi hak sahibi olma imkanı yakalarken, bazı emekliler gözyaşlarına hakim olamadı.

Tüm İşçi ve Bağ-Kur Emeklileri Derneği Eskişehir Şube Başkanı Lütfi Acet, AA muhabirine yaptığı açıklamada, emeklilere yönelik yapılan bu çalışmanın çok kıymetli olduğunu söyledi.

Acet, 2 bin 389 kişinin katıldığı kurada 250 kişinin konut hakkına sahip olduğunu belirterek, "TOKİ başkanımızdan ricamız daha fazla emeklinin yüzünü güldürebilmek. Buradan Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, TOKİ Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Emekli vatandaşlarımıza tanınan bu imkanın verdiği mutluluk, yüzlerinden okunuyor." diye konuştu.

Çekilişte ev sahibi olmaya hak kazanan emeklilerden Fatma Kaya, şu anda vatani görevini yerine getiren oğlunun dualarının kabul olduğunu söyledi.

Kaya, ilk kez kayıt yaptırdığı TOKİ çekilişinde ev sahibi olduğunu ifade ederek, "Oğlum, Çorum Osmancık'ta asker. Onun dualarıyla bugün ev sahibi olduk. Devletin yaptığı bu çalışmalar için emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Çok mutlu oldum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Fatma Kaya Eskişehir Tepebaşı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title