Haberler

Eskişehir'de Teröre Karşı Deklarasyon Yayımlandı

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler tarafından teröre karşı ortak deklarasyon yayımladı.

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler tarafından teröre karşı ortak deklarasyon yayımladı.

AK Parti İlçe Başkanlığı, CHP İlçe Başkanlığı, MHP İlçe Başkanlığı, Saadet Partisi İlçe Başkanlığı, BBP İlçe Başkanlığı, Mahmudiye Esnaf Odası, Ziraat Odası, Süt Üreticileri Birliği, Muhtarlar Derneği, Mahmudiyeliler Derneği, Avcılar Derneği ve ilçe başkanlıkları tarafından deklarasyon yayımladı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi :

"Son günlerde ülkemizde tekrar artış kaydeden terör olaylarında şehit vermenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Henüz Dağlıca'daki 16 askerimizin şehit acısını yüreğimizde yaşarken, bugün Iğdır'da teröristlerin haince saldırması sonucu şehit düşen 14 polisimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktayız. Başta Eskişehir olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyor, bu hain ve kalleşçe saldırıları düzenleyen terör örgütünü Mahmudiyeliler, Mahmudiye sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler olarak lanetliyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Mahmudiye Eskişehir Ak Parti Yerel Haberler

title