Haberler

Eskişehir'de Talihsız Kaza

Eskişehir’de, seyir halindeyken kasasındaki saman balyaları elektrik tellerine çarpan kamyonda çıkan yangında 1 kişi yaralandı.

Eskişehir'de, seyir halindeyken kasasındaki saman balyaları elektrik tellerine çarpan kamyonda çıkan yangında 1 kişi yaralandı. Yanan kamyonda çantasını unutan yevmiye usulü çalışan bir işçinin günlerdir sıcağın altında güçlükle biriktirdiği ev kirası da yangında kül oldu.

Edinilen bilgiye göre, H.D. (22) idaresindeki 26 PN 580 plakalı kamyon Emek Mahallesi Adalı Halil Sokak'ta seyir halindeyken, kasasındaki yüksek saman balyaları elektrik tellerine çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonda yüklü olan balyalar alev aldı. Bunun üzerine sürücü, yangının çevredeki evlere sıçramaması için kamyonu çevredekilerin de yardımıyla sokak yakınındaki boş araziye güçlükle götürdü. Rüzgarın etkisiyle çevredeki otluk alanlara da sıçrayan yangına, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. İş makinelerinin de yardımıyla yangına müdahale eden ekipler, tamamen küle dönen kamyonu ve çevreye yayılan saman balyalarını güçlükle söndürdü.

Öte yandan alev alev yanan kamyonu boş araziye çekmek isterken yaralanan sürücü H.D., olay yerine gelen 112 ambulansıyla götürüldüğü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

YEVMİYE USULÜ ÇALIŞAN İŞÇİNİN EV KİRASI YANGINDA KÜL OLDU

Yevmiye usulü çalışan Mustafa Sarıca ise, yangın olayı yaşanmadan önce saman balyalarını kamyona yükledi. Sarıca, yükleme işlemini yaparken içinde kimliklerinin ve 250 lira ev kirasının bulunduğu cüzdanını kamyona koydu ve ikinci yükleme yerine doğru yola çıktılar. Seyir halindeyken kamyonda yangın çıkması üzerine Sarıca'nın 250 lira ev kirası ve diğer eşyaları kamyonla beraber kül oldu.

Olay anını gazetecilere anlatan Sarıca, "Biz bu aracı yüklemeye başladık. Daha sonra başka tarlaya mal almaya gidiyorduk. Kablonun altından geçerken ise kamyon bir anda ateş aldı. Şoför içinden çıkamadı ve aracı bizim de yardımımızla boş araziye çekti. Ayrıca kamyonun içinde benim çantam ve kimliklerim de vardı. Ev kirası vermek için biriktirdiğim 250 lira da oradaydı. Paramı ve eşyalarımı şuana kadar bulamadık, yani hepsi kamyonun içinde kül olmuş" diye konuştu.

Olayla alakalı soruşturma sürüyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Sarıca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title