Haberler

Eskişehir'de Silahla Yaralama Zanlıları Adliyede

Eskişehir'de bir kadını silahla yaraladıktan sonra kaçan ve polis ve tarafından yakalanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Eskişehir'de bir kadını silahla yaraladıktan sonra kaçan ve polis ve tarafından yakalanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Şirintepe mahalles, Çavuşlar sokakta silahla yaralama ihbarını alan polis ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Olay yerinde N.D.( 48) isimli kadının yaralandığını gören ekipler sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Yaralı kadın, 112 Acil Servis ekipleri tarafından götürüldüğü Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralı kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekiplerine, kendisine ateş edenleri tanıdığını belirten N.D.'nin verdiği eşkaller üzerinde arama yapan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli A.D. ve S.Y.G.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Taraflar arasında bir cinayet olayından dolayı 10 yıldır husumet olduğunu, yaralama olayının bu yüzden meydana geldiği öğrenildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şirintepe Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title