Haberler

Eskişehir'de "Şiddetin Kıskacında Aile" Konferansı

Odunpazarı İlçe Müftülüğü, din hizmetlerinin yanında sosyal alanlarda da etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor.

Odunpazarı İlçe Müftülüğü, din hizmetlerinin yanında sosyal alanlarda da etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Bu etkinlikler kapsamında, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) İlahiyat Fakültesi ve Odunpazarı İlçe Müftülüğü işbirliği ile "Şiddetin kıskacında aile" konulu konferans düzenlendi.

ESOGÜ Kültür Merkezi'ndeki ESOGÜ İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Asiye Şenat konuşmacı olarak katıldığı konferansta, Odunpazarı Kaymakamı Selim Parlar, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Aydın, İlahiyat Fakültesi dekan yardımcıları, il müftü yardımcıları, İlçe Müftüsü Burhan Çakır, din görevlileri ve çok sayıda davetli de hazır bulundu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Daha sonra bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Burhan Çakır, programa katılanlara teşekkür ederek, kadına gereken değerin verilmesi gerektiğini belirtti. Çakır, İlahiyat Fakültesi ile birlikte güzel bir programa imza atmaktan dolayı duydukları mutluluğu da ifade etti.

Konferansı veren İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Asiye Şenat ise, aile ve şiddet olgusuna Kur'an-ı Kerim ve sosyal içerikli örneklerle vurgu yaptı.

Daha sonra Odunpazarı Kaymakamı Selim Parlar ve İlçe Müftüsü Burhan Çakır, tarafından Doç. Dr. Fatma Asiye Şenat'a günün anısına hediye ve çiçek takdim edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Selim Parlar Burhan Çakır Odunpazarı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title