Haberler

Eskişehir'de Satırlı Kavga

Eskişehir'de bir apartman sakini, "omuz atma" iddiasıyla kavga ettiği kapıcıyı satırla yaraladı.

Eskişehir'de bir apartman sakini, "omuz atma" iddiasıyla kavga ettiği kapıcıyı satırla yaraladı.

İddiaya göre, Eskibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'nde bir apartmanda görevli olan eşi Gülay S.'ye yardım için çöpleri toplayan Ramazan S., asansörün önünde apartman sakinlerinden Mahir S. (74) ile karşılaştı. Mahir S. ile Ramazan S. arasında omuz atma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Mahir S., montunun arasında sakladığı satırı çıkararak kapıcıya vurmaya başladı. Başını asansörün kapısına çarpan Ramazan S. ile Mahir S. arasında başlayan ve apartmanın dışına taşan kavgayı çevredeki vatandaşlar ayırdı. Kavgada başına ağır darbe alan Ramazan S., olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Mahir S. ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Olay yaralanan Ramazan S., kavganın omuz atma meselesi yüzünden başladığını öne sürdü. Kendisini yaralayan 74 yaşındaki Mahir S.'in serbest kalmasına tepki gösteren Ramazan S., olayı şöyle anlattı:

"Bu apartmanın görevlisi eşim. Eşim hamile olduğu için bazı işlerine ben yardımcı oluyorum. Dün akşam saat 19.00 civarında çöpleri toplarken beni darp eden şahsın iki üç kez asansörden yukarı inip çıktığını gördüm. Yolun ortasına dikilmiş bir şekilde bekliyordu. Ben de kenarından dolandım. Ben geçince, 'Bana neden omuza attın?' dedi. Ben de omuz atmadığımı söyledim. Daha sonra bana, 'Benim verdiğim aidatla geçiniyorsun' dedi. Ben de işimi yaptığımı söyledim. Asansöre eğildiğimde kafama ağır bir cisimle vurulduğunu hissettim. Satırla vurulduğunu anlamadım. İki üç kez başıma darbe gelince son anda kendimi toparladım. Daha sonra elini tuttum. Dışarı çıkınca üstüne düştüğümü hatırlıyorum. Daha sonra hastaneye gittik. Karakoldan gelen polislere ifade verdim. Ekipler bana şahsın serbest bırakıldığını söyledi. Öldürmeye teşebbüs eden adımı mükafat olsun diye serbest bıraktılar. Benim kulağımda hasar oluştu. Şikayetçiyim, cezalandırılmasını istiyorum." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title