Haberler

Eskişehir'de Ramazan Etkinlikleri

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından, ramazan ayı boyunca "Park Buluşmaları" adı altında bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından, ramazan ayı boyunca "Park Buluşmaları" adı altında bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek.

Büyükşehir'den yapılan açıklamaya göre,  Bilim Kültür ve Sanat Parkı ile Kentpark'ta iftar sonrası düzenlenecek etkinliklerde, Eskişehirli sanatçılar Mithat Körler, Saim Günal, Ali Rıza Özsaltık, Mesut Girgin ve Salim Özkara konser verecek.

Programlarda küçük güreşçiler, halk dansları gösterisi, kanto, sihirbaz, aşuk ile maşuk, animasyon, hip-hop, roman ve latin dans gösterileri ile akrobasi, Karagöz-Hacivat, ritm şovların yapılacağı bildirildi.

Bilim Kültür ve Sanat Parkı içerisinde bulunan Masal Şatosu'nda ise Cumartesi ve Pazar günleri saat 21.30'da "Doğaçlama Tiyatro", "Akrobatik Denge", "Sirk Sanatları", "Tahta ve Kanguru Bacak" ve "Toplu Maskot Dansı" gösterilerinin sahneleneceği belirtildi.

Gösterileri izlemek isteyenler için de Alaaddin Parkı'ndan gidiş ve dönüş otobüs seferlerinin yapılacağı kaydedildi.. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Mithat Körler Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title