Haberler

Eskişehir'de Protokol Üyeleri Bayramlaştı

Ramazan Bayramı münasebetiyle, Eskişehir protokolü düzenlenen programda bayramlaştı.

Ramazan Bayramı münasebetiyle, Eskişehir protokolü düzenlenen programda bayramlaştı.

Eskişehir Öğretmenevi'nde düzenlenen programa; Vali Azmi Çelik, Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanı ve Garnizon Komutanı Hava Korgeneral Mehmet Şanver, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Erdemir, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Vali Yardımcıları Günhan Yazar, Ali Muhittin Varol, Tepebaşı Kaymakamı Salih Keser, Odunpazarı Kaymakamı Selim Parlar, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, kamu kurum amirleri, askeri erkan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Bayramlaşma merasiminde konuşan Vali Çelik, tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramını kutladı. Terörle mücadele eden güvenlik güçlerine ayrıca değinen Vali Çelik, "Sağlıkla huzurla inşallah Ramazan Bayramına erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Ümit ediyoruz ki hem ülkemizde hem tüm dünya coğrafyasında terör Ramazan Bayramı sevincini ve Ramazan Bayramının getirdiği birliktelik ruhuyla bundan sonra ve hepimizin gayretleriyle inşallah görülmez ve yaşanmaz" ifadelerini kullandı.

Yakın zamanda Suudi Arabistan da, Irak ta, Bağdat da ve ülkemizde yaşanan terör saldırılarının herkesi derinden üzdüğünü dile getiren Vali Çelik, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Maalesef huzurlu neşeli günlerimiz terör dolayısıyla sekteye uğradı bir dönem. Ama güvenlik kuvvetlerimizin göstermiş oldukları fedakarca ve gayretli çalışmaları sonucu; terörle mücadele noktasında kararlı duruşumu devam ediyor. Malum bayramlar bir taraftan sevinci getirip birliktelik ruhunu birlikte hareket etmeyi bize aslında öğreten, yol gösteren önemli günlerdir. İnşallah bunun farkına tez zamanda varırız, inşallah yine bu vesileyle bir daha mutsuz ve huzursuz günler görmeyiz. Bu vesileyle ülkemizin ve tüm İslam coğrafyasının ve elbette ki sadece İslam coğrafyasının değil aslında tüm dünyanın bu bayram bunu emrediyor, bunu öğretiyor yaradan, kutluyorum. İnşallah dünya ülkeleri terörle mücadele noktasında birlikte hareket etmenin bilincine varırlar diyor ve hepinize saygılar ve sevgilerimi sunuyorum."

Konuşmanın ardından bayram demeden görevlerini ifa eden basın mensuplarının alkışlanması gerektiğini belirten Vali Çelik, "Gece-gündüz, bayram demeden görevlerini ifa ediyorlar arkadaşlar. Kutlamayı ve alkışı onlar hak ediyorlar. Teşekkür ediyoruz, bayramınız kutlu olsun " dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hüseyin Erdemir Ramazan Bayramı Hasan Gönen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title