Haberler

Eskişehir'de Polisten "Huzur Operasyonu"

Eskişehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı 300 personelin katıldığı umuma açık hassas yer ve bölgelerde yapılan denetim ve kontrollerde haklarında arama kararı bulunan 8 kişi yakalandı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı 300 personelin katıldığı umuma açık hassas yer ve bölgelerde yapılan denetim ve kontrollerde haklarında arama kararı bulunan 8 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Hoşnudiye Vural Sokak'ta faaliyet gösteren umuma açık eğlence yerlerinde, İl Emniyet Müdürlüğü, SGK İl Müdürlüğü, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Gelir İdaresi Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevlilerinin de katıldığı 27 iş yeri denetlendi.

Denetimlerde, 631 kişinin kimlik kontrolü yapıldı. Dolandırıcılık suçundan aranan bir kişi ile yoklama kaçağı olduğu öğrenilen 4 kişi yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce eş zamanlı olarak yapılan kontrollerde ise 21 masaj salonu denetlendi. 1 iş yerinde fuhuş yapıldığı tespit edilerek iş yeri hakkında, "Fuhuş için yer ve imkan sağlamak" suçundan adli işlem yapıldığı öğrenildi.

Öte yandan, 23 Ocak'ta Bilecik'in İnhisar ilçesinde meydana gelen iş makinesi hırsızlığı olayı ile ilgili olarak aranan şüpheliler A.K.G, B.C. ile U.A, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı operasyonla yakalandı.

Bunun yanı sıra polis ekiplerinin yaptığı denetimler de haklarında çeşitli suçlardan arama ve yakalama kararı bulunan 10 kişi yakalandı.

Kaynak: AA / Yerel

Gelir İdaresi Başkanlığı Eskişehir Tepebaşı Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title