Haberler

Eskişehir'de Lise Öğrencisinin Öldürülmesi

Lise öğrencisini tüfekle öldürdükten sonra gömdüğü iddia edilen 2 sanıktan biri müebbet, diğeri ise 16 yıl hapisle cezalandırıldı.

Eskişehir'de lise öğrencisini tüfekle öldürdükten sonra gömdüğü iddia edilen 2 sanıktan biri müebbet, diğeri ise 16 yıl hapisle cezalandırıldı.

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında, tutuklu sanıklar Harun Babadağ (18) ve Orhan Ergül (23) ile maktul Abdülgafur Taştan'ın (16) babası Mehmet Taştan, ağabeyi Mehmet Galip Taştan ve tarafların avukatları hazır bulundu.

Son sözleri sorulan sanıklar Ergül ve Babadağ, olaydan dolayı pişmanlık duyduklarını kaydetti.

Mahkeme heyeti, sanık Orhan Ergül'ü müebbet, olay tarihinde yaşı küçük olan Harun Babadağ'ı ise 16 yıl hapisle cezalandırdı.

Tepebaşı merkez ilçesine bağlı Gündüzler beldesinde 22 Ekim 2013'te okul çıkışı eve gelmeyen Taştan'ın ailesi jandarmaya "kayıp" başvurusunda bulunmuş, jandarma, belde yakınında bulunan ormanlık alandaki toprağın yeni kazıldığını fark edince bölgede arama yapmış ve Taştan'ın toprağa gömülü cesediyle karşılaşmıştı. Olayla ilgili bir gün sonra gözaltına alınan Harun Babadağ ve Orhan Ergül tutuklanmıştı. - Eskişehir

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Taştan Mehmet Galip Eskişehir Babadağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title