Haberler

Eskişehir'de Korkunç Kaza: 4 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:

İstanbul'dan Antalya'ya tatile giden ailenin içinde bulunduğu lüks araç, Eskişehir'de kaza yaptı. Feci kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

İstanbul'dan Antalya'ya tatile giden bir ailenin içinde bulunduğu lüks aracın, Eskişehir'in İnönü ilçesi yakınlarında yön tabelasına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

YÖN TABELASI FECİ SONU GETİRDİ

Alınan bilgiye göre, Bozüyük- Kütahya karayolunun 5'inci kilometresinde Serdar I. idaresindeki 34 US 5743 plakalı jip yol kenarında bulunan yön tabelasına çarptı. Çarpma sonucundan hurdaya dönen lüks araç içerisinde yolcu olarak bulunan sürücünün eşi ve kızı olduğu öğrenilen Sibel I. (39), Nehir I. (9), ile yakınları Fatma Ö. (59) ve Musa Ö. (39) hayatını feci şekilde kaybetti.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Kaza sonucunda ağır yaralanan sürücü Serdar I. ise olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine (ESOGÜ) kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

OTOPSİ YAPILACAK

Öte yandan, kaza sonrasında feci şekilde hayatını kaybeden 4 kişiyi sıkıştıkları yerden çıkartmak için olay yerine 110 İtfaiye ekipleri getirildi. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar sonrasında 4 ceset bulundukları yerden çıkartıldı ve otopsileri yapılmak üzere ESOGÜ morguna kaldırıldı.

ETRAFA SAVRULAN VALİZLERİ POLİS TOPLADI

İstanbul'dan tatil için Antalya iline gitmek için yola çıktıkları öğrenilen ailenin hazırladıkları valizler, kaza sonrasında çevreye dağıldı. Dağılan valizleri yakınlarına teslim etmek için toplanıp bir polis aracına konuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Kütahya Bozüyük Antalya Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe)
500

Yorumlar (59)

kayserrili:

Mal da yalan, mülk de yalan, gel biraz da sen oyalan.

43
0
yanıtYanıtla
ceren:

Yakınlarımızdı . O neşeli bıcır bıcır küçük kıza çok üzülüyorum. İçim parçalanıyor. Bugun yaşıyoruz ama yarın ne olucağımız belli değil. Bu yüzden herkes bence sırf bugun yaşıyoruz diye bile şükretmeli. Allah rahmet eylesin. :(((((

39
2
yanıtYanıtla
Nane:

Şimdi Bu kaza Diyarbakırda Erzurumda adıyamanda olsaydı Faşistler seviniyordu Kürtler ölmüş diye Ne yapalım biz onlar gibi madun olamıyoruz. Bir Kürd olarak Ölen aileye alllahtan rahmet diliyorum . Allah kalanlara sabır versin.

19
20
yanıtYanıtla
RelaxatieMobil-IOS:

Neden 'lüks' arac vurgusu yapilir, oh olsun zenginlermis mi diyecegiz. Sadece arac kelimesi kullanilsa olmuyor mu!?

32
2
yanıtYanıtla
Ç:

ALLAHIM RAHMET EYLESİN YAKINLARINA SABIRLAR DİLİYORUM

31
0
yanıtYanıtla
samsunlu:

allah rahmet eylesin, nekadar yalan dünya, ovalizlerde deniz kıyafetleri hayalleri vardı şimdi hepsi çöpe gitti. onları bekleyen otel odası boş kaldı. HERKES BİLMELİDİRKİ ÖLÜM ANSIZIN KAPIMIZI ÇALAR.

28
2
yanıtYanıtla
....:

ADAMLIK YAPMIYORUM KOCA TEBELAYI GÖRMÜYORMUSUN KÖRMÜSÜN.

2
25
yanıtYanıtla
Erdoğan:

Kaza yapanlar benim de akrabalarım , azıcık insan olun haysiyet sahibi olun. Yaptığınız yorumlara bakılırsa başınıza gelmeden insanlıktan nasibini alamayacaksınız.

15
6
yanıtYanıtla
bennmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Herkes bilip bilmeden yorum yapmasın orda ölenler benim halam ve kuzenlerim biraz ölüye sayginiz olsun yaa araba modelini tartisiyorsunuz burda yazık yazık bizim 4 canımız gitti yakışmadı abim ablam minicik ipegimiz halam yakışmadı size ölüm :(

16
3
yanıtYanıtla
YAZIK...:

KARAYOLLARININ YÖN TABELASI CHRYSLER JEEP LIMITED DEN DAHA SAĞLAMMIŞ. KİM BİLİR KAÇ KM HIZLA GİDİYORDU. HIZ FELAKETDİR. ALLAH RAHMET EYLESİN

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title