Haberler

Eskişehir'de Karakol Önünde Oturma Eylemi

Eskişehir’de bir grup, İstanbul Okmeydanı’nda başından vurulan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Uğur Kurt için yürüyüş düzenledi.

Eskişehir'de bir grup, İstanbul Okmeydanı'nda başından vurulan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Uğur Kurt için yürüyüş düzenledi. Yürüyüş sırasında karakol önünden geçen eylemciler, burada bir süre oturma eylemi yaptı.

Espark Alışveriş Merkezi (AVM) önünde toplanan yaklaşık 300 kişilik grup, sloganlarla yürüyüşe başladı. Cengiz Topel Caddesi üzerinde yürüyen grup, Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çarşı Polis Merkez Amirliği önünde bir süre oturma eylemi yaptı. Bazı eylemciler, karakol önünde bekleyen polis memurlarına tepki göstererek içeri girmelerini istedi. Çarşı Polis Merkez Amirliği önünde grup adına basın açıklaması yapan Özge Uyanık, demokratik hakların önündeki saldırıların durdurulması gerektiğini belirtti. Uyanık, "Bizlerden evlerimize dönmemiz isteniyor. Eğer biz evimize dönersek, bu ölümlerin daha da artacağını biliyoruz" dedi.

Basın açıklaması sonrası sloganlarla yürüyüşüne devam eden grup, İstiklal Mahallesi Şair Fuzuli Caddesi, Mustafa Kemal Atatürk Caddesi ve İsmet İnönü-1 Caddesi üzerinden tekrar toplandıkları AVM önüne gelerek eylemi sonlandırdı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Okmeydanı İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title