Haberler

Eskişehir'de 'Her Toka Bir Oda' Projesi

Eskişehir Berber ve Kuaförler Odası, Eskişehir Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (ESGİAD) iş birliği ile düzenlenen “Her Toka Bir Oda, Lösemi İçin Harekete Geçin” projesi kapsamında ‘‘Her Toka Bir Oda’’ adlı saç şov ve lösemili çocuklara yardım amaçlı yemek düzenleneceği bildirildi.

Eskişehir Berber ve Kuaförler Odası, Eskişehir Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (ESGİAD) iş birliği ile düzenlenen "Her Toka Bir Oda, Lösemi İçin Harekete Geçin" projesi kapsamında "Her Toka Bir Oda" adlı saç şov ve lösemili çocuklara yardım amaçlı yemek düzenleneceği bildirildi.

Eskişehir de tedavi gören lösemi hastası çocuklar yararına düzenlen etkinlik hakkında bilgi veren Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara ile Eskişehir Genç Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Akıcı, etkinlikten elde edilecek gelirin Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören lösemi hastası çocuklar yararına kullanılacağını açıkladı.

Proje kapsamında bir etkinlik düzenleneceğini belirten Özkara, "13 Mayıs günü Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde saat 11.00'de bu kapsamda bir saç şovumuz başlayacak. Çeşitli illerden çok sayıda katılımın olacağı etkinliğin ardından gelir amaçlı bir de yemek verilecek" dedi.

Amaçlarının lösemili çocukların tedavi sürecinde yaşadıkları zorlukları düşünüp onların yanında olduklarını göstermek olduğunu ifade eden Özkara, "Ancak hastalık tedavi edilebilir. Bu nedenle tedavi gören hastalarımızın her zaman yanında olacağız" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Eskişehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title