Haberler

Eskişehir'de Eski Türk Sineması Geceleri 11 Ağustos'ta Başlayacak

Eskişehir'de, '3. Eski Türk Sineması Geceleri' Faaliyetleri 11 Ağustos'ta Başlayacak.

Eskişehir'de, '3. Eski Türk Sineması Geceleri' faaliyetleri 11 Ağustos'ta başlayacak.

Tepebaşı Belediyesi'nin bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği Eski Türk Sineması Geceleri, 11-13 Ağustos tarihleri arasında Neo Alışveriş Merkezi otopark alanında gerçekleştirilecek. Ücretsiz olarak düzenlenecek faaliyette, Türk sinemasında önemli bir yere sahip filmler gösterilecek. Ayrıca, filmlerde yer alan ünlü sanatçılarla söyleşiler organize edilecek. 11 Ağustos'ta 'Sev Kardeşim', 12 Ağustos'ta 'Fakir Gencin Romanı' ve 13 Ağustos'ta 'Ateş Böceği' adlı filmlerin gösterileceği Eski Türk Sineması Geceleri'ne bu yıl sinema sanatçıları Hülya Koçyiğit, Filiz Akın ve Necla Nazır'ın katılacağı bildirildi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu yaptığı açıklamada, belediye olarak kültür ve sanata destek anlamında iki yıldır düzenledikleri Eski Türk Sineması Geceleri'nin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceklerini belirterek, "Bu etkinlikle yazlık sinema keyfini Eskişehirliler'e tekrar yaşatmak istedik. Türk sinemasına damgasını vurmuş filmleri halkımızla buluşturmaktan büyük kıvanç duyuyoruz. Belediyemiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kültür ve sanat alanındaki çalışmalarına ara vermeden devam edecektir" diye konuştu.

(HÖ)

06.08.2007 18:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title