Haberler

Eskişehir'de Elif Naz 2014'ün İlk Bebeği Oldu

Eskişehir’de 2014 yılının ilk bebeği 00.00’da dünyaya gelen Karakoç ailesinin ilk çocuğu olan ‘Elif Naz’ oldu.

Eskişehir'de 2014 yılının ilk bebeği 00.00'da dünyaya gelen Karakoç ailesinin ilk çocuğu olan ' Elif Naz' oldu.

Eskişehir'de 2014 yılının ilk bebeği 00.00'da dünyaya geldi. Karakoç ailesinin ilk çocukları olarak dünyaya gelen bebeğe Elif Naz adı verildi. Doğumun erken gerçekleşmesi üzerine şoför olan baba Murat Karakoç ise müjdeli haberi yolda aldı.

İlk defa babaanne olan Raziye Karakoç çok heyecanlı olduğunu söyledi. Bebeğin adını Elif Naz koyduklarını söyleyen babaanne Karakoç, "Bu benim beşinci torunum ancak, ilk defa babaanne oluyorum. Tam olarak saat 12.00'de oldu. Çok duygulandım. O kadar heyecanlıyım ki ne diyeceğimi bilemiyorum. Bizim içinde saat 12.00'da olması sürpriz oldu. Babası şoför. Kendisi yoldaydı. Haberi alınca geri döndü, şimdi geliyor" diye konuştu.

Anne Ayten Karakoç, ilk çocuğun heyecanını yaşadıklarını belirterek, "Hesabımızda bugün olması yoktu. Denk geldi. Erken oldu biraz. Saat tam olarak 12.00'da oldu" dedi.

Doğumu gerçekleştiren Doktor Yusuf Seyhan ise şunları söyledi:

"Hastamız bize 23.30'da geldi. Geldikten yarım saat sonra normal doğum gerçekleşti. Saat 12.00'de havai fişeklerin patladığı sırada doğum oldu. Bebek sağlıklıydı. Annesi ilk bebekleri olduğu için adını Elif koydu. Bizde İlknur ismini koyduk. Bizde bu yıl yeni yıla doğumhanede girdik. Bu sene bizim için sanırım doğumhanede geçecek." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Karakoç Eskişehir Elif Naz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu? Azem ne demek? Azem anlamı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title