Haberler

Eskişehir'de Elektrik Kesintisi

Eskişehir'de adliye binasının da bulunduğu çeşitli semtlerde elektrik kesintisi meydana geldi.

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yılmaz Büyükerşen, kesintiler ile ilgili yaptığı açıklamada, kent merkezinde 6 büyük mahallede ve adliyede elektriklerin kesik olduğunu açıkladı.

Sandıkların yüzde 15'inin açıldığını söyleyen Büyükerşen "Bu sonuçlara göre, bizim oyumuz yüzde 52,07, AK Parti'nin adayı ise yüzde 35 oy almış görünüyor" diye konuştu. Büyükerşen 6 büyük mahallede ve adliyede elektriklerin kesildiğini belirterek "Elektrik dağıtım şirket cevap vermiyor. Tutanaklar tutulup imza altına alınamıyor" dedi.

Ana trafoda meydana gelen arıza nedeniyle saat 20.30 sıralarında çeşitli semtlerde elektrikler kesildi. Adliye binasının bulunduğu Kurtuluş Mahallesi ile Gökmeydan, Karapınar, 71 Evler, Yıldıztepe, Gültepe ve Büyükdere mahallelerindeki elektrik kesintileri okullardaki oy sayım işlemlerini olumsuz yönde etkiledi. Bazı okullarda elektrik kesintileri nedeniyle görevliler arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Eskişehir Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title