Haberler

Eskişehir'de Eğlence Merkezindeki Silahlı Kavganın Davası

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki bir eğlence merkezinde meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin davanın görülmesine devam edildi.

Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın üçüncü duruşmasında, tutuklu sanıklar Haydar Ş. ve Cemal T. ile olayda yaşamını yitiren Ahmet Koçak'ın (25) ailesinin avukatı hazır bulundu.

Sanıklardan Haydar Ş, olayı kendisinin gerçekleştirmediğini öne sürerek, "Ortada bir sürü çelişki var. Bana iftira atılıyor. Tahliyemi talep ederim" dedi.

Diğer tutuklu sanık Cemal T. ise suçsuz olduğunu savunarak, tahliyesini talep etti.

Sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar veren mahkeme heyeti, maktul Ahmet Koçak'ın kaç el atışla hayatını kaybettiğinin belirlenmesi konusunda Adli Tıp Kurumu'ndan rapor beklendiğini kaydederek, duruşmayı 14 Ağustos'a erteledi.

Sivrihisar içesindeki bir eğlence merkezinde 2 Eylül 2013'te meydana gelen olayda iş yeri sahibi Haydar Ş, çalışanlar Cemal T. ve Celaleddin T, ile müşteriler Ahmet Koçak ve Özgür Demir arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine av tüfeğiyle vurulan Ahmet Koçak hayatını kaybetmiş, Özgür Demir ise yaralanmıştı. Olaydan sonra gözaltına alınan ve tutuklanan 3 şüpheli'den Celaleddin T, geçen duruşma tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmişti. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Koçak Sivrihisar Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title