Haberler

Eskişehir'de Asayiş Olayları

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, son günlerde meydana gelen asayiş olayları ve ekiplerinin çalışmaları ile ilgili bir açıklama yaptı.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, son günlerde meydana gelen asayiş olayları ve ekiplerinin çalışmaları ile ilgili bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamaya göre, Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yağma olayının şüphelisi A.T. (39) isimli bir şahsı yakaladı. Yakalanan şahsın, yağmaladığı telefonunu A.R.Y. isimli bir telefoncuya sattığı öğrenildi. İşyeri sahibi A.R.Y. hakkında "Suç Eşyası Satın Almak" suçundan işlem başlatıldı. Şüpheli A.T. ile ilgili yapılan Genetik Bilgi Tarama (GBT) sonucunda ise şahsın, Kurtuluş Polis Merkezi Amirliği bölgesinde gerçekleşen oto hırsızlığı şüphelisi olarak arandığı ortaya çıktı. Her iki şahıs hakkında gerekli işlemlerin yapıldığı öğrenildi.

Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı bir ekip, Kumlubel Mahalesi'nde silah sesi duydu. Olay yerinde çalışmaya başlayan ekip, silahı atan şahsın H.A. (20) olduğunu tespit etti. Ekip, H.A.'nın üzerinde yaptığı arama çalışmasında 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirdi. Şahıs hakkında gerekli işlemlerin başladığı öğrenildi.

Yenidoğan Mahallesi'nde kombi hırsızlığı ihbarı alan ekipler, olay yerine intikal ettiği sırada şahısları buldu. Kombiyi bırakıp kaçmak isteyen E.K. ve H.A. isimli şahısları kovalamaca sonucu yakalayan ekipler, suçlular hakkında gerekli işlemler başlattı.

Muttalip Çayırı'nda silah atıldığı hakkında ihbar alan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerine intikal etti. Ekiplerin burada yaptıkları çalışmalar sonucunda silah atan şahsın 34 plakalı aracın içinde olan Z.T. (43) olduğu anlaşıldı. Ekipler Z.T. hakkında gerekli işlemleri başlattı.

Üniversite Caddesi üzerinde çalıntı olduğu öğrenilen bisikletin yakınında bekleyerek gözlem yapan ekipler, bisikleti almaya gelen M.E.A. isimli şahsı yakalayarak hakkında işle başlattı.

Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yapmış oldukları araç sorgulama sonucunda toplam 223 şahsa ve 32 araca sorgu yaptı. Bu sorgulamalar neticesinde ekipler, hırsızlık suçundan aranan 3 şahsı ve GBT kayıtlarına göre aranan başka bir şahsı tespit etti Şahısların hakkında gerekli işlemlerin yapıldığı öğrenildi.belirtiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Odunpazarı Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title