Haberler

Eskişehir'de Asayiş

Eskişehir’de 7 farklı olaya karıştıkları iddia edilen 7 şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda yakalandı.

Eskişehir'de 7 farklı olaya karıştıkları iddia edilen 7 şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar sonrasında, hakkında cinsel istismar suçundan 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olan L.B., yine farklı bir olayda hakkında cinsel saldırı suçundan 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan B.B. ile hakkında yaralama suçundan 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan İ.Ç. yakalanarak kapalı cezaevine teslim edildi.

Öte yandan ekipler tarafından yürütülen diğer çalışmalarda ise; İstiklal Mahallesi Başarılı sokak meydana gelen bebek arabası hırsızlığı ile ilgili yapılan çalışma sonucunda şüpheli E.S. (39) yakalandı. Çalınan bebek arabası sahibine teslim edildi. Bir AVM'deki giyim mağazasında meydana gelen açıktan hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlatan ekipler kısa sürede Y.V., çalınan giysilerle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Ekipler, Hamamyolu caddesinde meydan gelen dolandırıcılık olayının şüphelisi M.S.'i yapılan başarılı takip sonucunda yakaladı. Meydana gelen bir diğer olayda da Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bir alışveriş merkezinde meydan gelen telefon hırsızlığının şüphelisi S.A.'yı çalmış olduğu telefonla yakaladı.

Yakalanan şüphelilerin ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title