Haberler

Eskişehir Darbe Girişimine Karşı Nöbetine Devam Ediyor

AK Parti Eskişehir il binasının önünde dün gece saatlerinde toplanıp, darbe girişimine karşı duran vatandaşların bekleyişi sürüyor.

Ak Parti Eskişehir il binasının önünde dün gece saatlerinde toplanıp, darbe girişimine karşı duran vatandaşların bekleyişi sürüyor.

Dün gece saatlerinde darbe girişimi haberini alan Eskişehirli yüzlerce vatandaş, AK Parti Eskişehir il binası önünde toplanarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına destek çıkmıştı. AK Parti binasının bulunduğu Yunus Emre Caddesi kısmen trafiğe kapatılırken, vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganlar atmıştı. Çevrede çok sayıda polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) da hazırda beklemişti.

Eskişehirliler bugün akşam saatlerinde yine AK Parti binası önünde toplanarak, ilk önce İstiklal Marşı okudu. Darbe girişime karşı çıkan ve aralarında çeşitli siyasi parti mensuplarının da bulunduğu topluluk, sloganlar atarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına destek çıktı. Ellerinde bulunan Türk Bayrak'ları ile AK Parti flamalarını sallayan binlerce kişi, cep telefonun ışıklarını ve meşale de yakarak güzel görüntüler oluşturdu. Küçük yaşta çocukların da bulunduğu topluluk, çıktığı destekler ile seçim atmosferini aratmadı.

Topluluktan 'idam istiyoruz' sesleri yükseldi

Topluluğa hitaben konuşan AK Parti Eskişehir İl Başkanı Mustafa Dündar Ünlü, yapılan darbe girişiminin, sokağa çıkıp destek çıkan vatandaşların etkisiyle önlendiğine dikkat çekti. Başkan Ünlü'nün konuşmaları esnasında topluluktan 'idam istiyoruz' sesleri yükseldi. Bunun üzerine Başkan Ünlü, Başbakan Binali Yıldırım'ın sözlerini hatırlatarak, gerekenin yapılacağını, gerekirse sabaha kadar hatta daha fazla burada bekleyeceklerini söyledi.

Parti binası üzerinde destek bekleyişi devam ediyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title