Haberler

Eskişehir Cinayet Şüphelisi Yakalandı

Cinayet şüphelisi yakalandı Eskişehir'de aralarında husumet bulunan 32 yaşındaki Güngör Beyazkoç'u av tüfeğiyle öldüren 23 yaşındaki Erdoğan Ünlüyayla polis tarafından yakalandı.

Cinayet şüphelisi yakalandı

Eskişehir'de aralarında husumet bulunan 32 yaşındaki Güngör Beyazkoç'u av tüfeğiyle öldüren 23 yaşındaki Erdoğan Ünlüyayla polis tarafından yakalandı.

Olay geçen 9 Ocak'ta Şarhöyük Mahallesi Marmaris Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre Güngör Beyazkoç, ağabeyi ile evli olan 33 yaşındaki yengesi Selma Beyazkoç'un geceleyin evine gelmesi üzerine kapıyı açtı. Kapı açılır açılmaz Güngör Beyazkoç av tüfeğiyle açılan ateş sonucunda karnından yaralandı. Ağır yaralanan evli 1 çocuk babası Güngör Beyazkoç kaldırıldığı Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Olayın ardından Selma Beyazkoç av tüfeğiyle polis merkezine giderek kayınbiraderi Güngör Beyazkoç'u kendisinin yaraladığını öne sürdü. Selma Beyazkoç daha sonra kayınbiraderinin öldüğünü öğrenince olayı kardeşi Erdoğan Ünlüyayla'nın gerçekleştirdiğini söyledi. Selma Beyazkoç çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri olaydan sonra kaçan cinayet zanlısı Erdoğan Ünlüyayla'yı dün gece Şirintepe Mahallesi'nde yakaladı. Gözaltına alınan Ünlüyayla, sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.

ZANLININ KARDEŞİNİ ÖLDÜRMÜŞLERDİ

Eskişehir'de yaşayan Beyazkoç ile Ünlüyayla aileleri arasında yaralama ve adam öldürme olayları nedeniyle husumet bulunuyordu. 15 Mart 2011 tarihinde Gazipaşa Mahallesi'nde meydana gelen ilk olayda Beyazkoç ailesi sokakta tehlikeli araç kullandıklarını öne sürdüğü Ünlüyayla ailesine ait bir otomobilin camlarını kırmış, daha kırılan camları taktırmıştı. Ünlüyayla ailesi otomobilin kaportasının da zarar gördüğünü belirterek bu zararın da telafi edilmesini isteyince iki aile arasında çıkan kavgada Güngör Beyazkoç av tüfeğiyle Arif Ünlüyayla'yı yaralanmıştı.14 Eylül 2011 tarihinde ise yine aynı mahallede, Güngör Beyazkoç'un babası şu an 60 yaşında olan Feyzullah Beyazkoç, tartıştığı 19 yaşındaki Gökhan Ünlüyayla'yı pompalı tüfekle öldürmüştü. Baba Beyazkoç, tutuklanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Selma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title