Haberler

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen'den Taziye Mesajı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde askeri helikopterin düşmesi ve Sivas’ın İmranlı ilçesinde otobüsün devrilmesi sonucu 4 asker, 3 polisin şehit olması nedeniyle başsağlığı mesaj yayımladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde askeri helikopterin düşmesi ve Sivas'ın İmranlı ilçesinde otobüsün devrilmesi sonucu 4 asker, 3 polisin şehit olması nedeniyle başsağlığı mesaj yayımladı.

Kocaeli ve Sivas'ta yaşanan iki kaza sonucu 4 asker, 3 polisin şehit olması nedeniyle Büyükerşen, yayımladığı mesajında, "Ülkemizin son derece sıkıntılı bir dönemden geçerken, dün aldığımız iki kaza ve 7 şehit haberiyle içimiz bir kere daha yandı. Milletimizin başı sağ olsun" ifadesini kullandı.

Şehitlerin haberlerini üzüntüyle öğrendiğini belirten Büyükerşen, şunları kaydetti:

"İlimizin de bir şehit verdiği askeri helikopter kazasında, Deniz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz, Deniz Pilot Üsteğmen Çağrı Ceyhan, Radar Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mehmet Karakaşoğlu ve Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt'ün şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendim. Trafik kazasında ise Emrah Horoz, Beşir Kurt ve Fatih Çevik adlı polislerimizin de şehit olması acımızı bir misli daha artırdı. Şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerken, aileleri, yakınları, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet camiasına başsağlığı diliyorum." - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Alaaddin Yılmaz Eskişehir Yerel Haberler

title