Haberler

Eskişehir - Bakan Avcı: Şubat Ayında Öğretmen Atamasını Değerlendiriyoruz

Bakan Avcı: Şubat ayında öğretmen atamasını değerlendiriyoruz Milli Eğitim Bakan Nabi Avcı, Eskişehir'de gazetecilerin "Şubat ayında öğretmen ataması yapılacak mı?" sorusuna, "Bununla ilgili olarak kesin bir açıklama yapmayayım ama değerlendiriyoruz" yanıtını verdi.

Bakan Avcı: Şubat ayında öğretmen atamasını değerlendiriyoruz

Milli Eğitim Bakan Nabi Avcı, Eskişehir'de gazetecilerin "Şubat ayında öğretmen ataması yapılacak mı?" sorusuna, "Bununla ilgili olarak kesin bir açıklama yapmayayım ama değerlendiriyoruz" yanıtını verdi.

Bakan Nabi Avcı, Vali Güngör Azim Tuna ile birlikte Eskişehir'de Türk Dünyası Vakfı tarafından yaptırılan Dede Korkut Parkı'nı gezdi. Park girişinde bulunan Dede Korkut heykelinin çok büyük olması nedeniyle çocukları korkuttuğu şeklinde bilgiler aldıklarını belirten Bakan Avcı, Vali Güngör Azim Tuna'ya dönerek heykeli başka bir yere taşımanın daha uygun olabileceğini söyledi. Nabi Avcı, parkta bir kadının kucağında gördüğü küçük bir çocuğu sevmek istedi ancak çocuk ağlayınca bir başka kadının kucağındaki çocuğun yanına gidip onu sevdi.

Bakan Avcı bir gazetecinin "Şubat ayında öğretmen ataması yapılacak mı?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Bunu artılarıyla eksileriyle değerlendiriyoruz. Bununla ilgili olarak kesin bir açıklama yapmayayım ama değerlendiriyoruz. Yasa gereği senede bir defa atama yapılabiliyor. Ancak Meclis açıldıktan sonra bu konuyla ilgili değerlendirmelerimizi tamamlamış oluruz. Ona göre bir karar vereceğiz. Ama gençlerimizi memnun edeceğimizi tahmin ediyorum."

Dede Korkut Parkı'ndan sonra yapımı devam eden 33 bin kişilik stadyum inşaatında incelemelerde bulunan Nabi Avcı, stattın 3 ayda tamamlanıp Eskişehirspor'un ligin ikinci yarısındaki maçlarını burada oynayabileceğini söyledi. Avcı, bir gazetecinin fotoğraf makinesini alarak gazetecilerin fotoğrafını çekti. Avcı, vincin üzerine çıkan Anadolu Ajansı foto muhabiri ile kameramanına da aşağıdan el salladı.

Sazova Mahallesi'ndeki Bilim Sanat Merkezi inşaatını da gezen bakan Nabi Avcı daha sonra karayoluyla Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güngör Azim Tuna Nabi Avcı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title