Haberler

Eskişehir 3 Metrelik Kuyuya Düşen Yavru Köpeği Akut Ekibi 1 Saatte Kurtardı

3 metrelik kuyuya düşen yavru köpeği AKUT ekibi 1 saatte kurtardıESKİŞEHİR'de 3 metrelik bir kuyuya düşen yavru köpeği Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekibi yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından kurtardı.

3 metrelik kuyuya düşen yavru köpeği AKUT ekibi 1 saatte kurtardı

ESKİŞEHİR'de 3 metrelik bir kuyuya düşen yavru köpeği Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekibi yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından kurtardı. Anne köpek de AKUT'un çalışması sırasında kuyunun yanından ayrılmadı.

Eski atık su deposunun yanında bir köpeğin sürekli olarak havladığını gören vatandaşlar yaklaştıklarında kuyu içerisinde yavru köpek gördü. Vatandaşların ihbarı üzerine gelen AKUT Eskişehir Ekibi, dar olan kuyunun girişini bir insan girebilecek şekilde genişletti. Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından bir AKUT gönüllüsü iple kuyuya indi. 7 kişilik AKUT ekibinin çalışması sırasında anne köpek de kuyunun yanından ayrılmadı. Yavru köpek plastik bir kedi taşıma kafesi içerisine konularak AKUT gönüllüleri tarafından yukarıya çıkarıldı. Kontrolleri yapılan ve sağlık durumu iyi olan yavru köpek annesinin yanına bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title