Haberler

Eskipazar'lılardan Sedat Namal'a Davul Zurnalı Karşılama

AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal, baba ocağı Eskipazar İlçesi’nde davul zurna eşliğinde coşkulu bir şekilde karşılandı.

AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal, baba ocağı Eskipazar İlçesi'nde davul zurna eşliğinde coşkulu bir şekilde karşılandı.

AK Parti Milletvekili adayı Sedat Namal, ilk olarak Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Başı makamında ziyaret etti.

Başkan Baş, Eskipazarlı bir adayın kendileri için çok sevindirici olduğunu söyleyerek, " Öyle ümit ediyoruz ki, Eskipazar'da Karabük'te bundan kazançlı çıkacak. Ekip arkadaşlarımızla birlikte yüzümüzün akı ile bu işten çıkacağız. Biraz işimiz zor çünkü Eskipazarlı bir adayın bulunduğu yerde bir önceki oy sayımızda kalmamızda başarı sayılmaz. Artı bir dememiz lazım. Bunun için biraz daha fazla gayret göstereceğiz" dedi.

Milletvekili adayı Sedat Namal ise, 7 Haziran seçimlerinin ülke için, İslam alemi için bir dönüm noktası olduğunu söyleyerek, "Artık kıtalar çok yakın, teknoloji çok hızlı gelişiyor. Bu dünyada maneviyatı bulmak, İslam alemine hizmet etmek zor. Bu liderliği üstlenecek ülkelerden bir tanesi Türkiye. Gündem belirleyen ülkelerden bir tanesi" dedi.

"KAR ALTINDA DAVUL ZURNALI ÇOŞKU"

Sedat Namal ve beraberindekiler daha sonra seçim bürosunun bulunduğu alana yürüyerek geçerken, orada toplanan kalabalık tarafından davul zurnalarla karşılandı. Kar yağışına aldırış etmeden, hemşerilerine sevgi gösterinde bulunan Eskipazarlılara konuşma yapan AK Parti İlçe başkanı Hasan Sevdalı, "Bizim açımızdan AK Parti siyasi tarihinde çok önemli bir nokta. Sizin kalbinizden gönlünüzden geçen bir şekil buldu. Bundan sonra mücadelemiz er meydanında olacak. Asıl mücadele bunda sonra. Dualarınız tam nihayetine ermesi için 7 Haziran akşamı burada düğün bayram şenliğinde kutlayabilmemiz için, canla başla çalışmamız lazım" dedi.

"BÜYÜK BİR BAYRAMIN EŞİĞİNDEYİZ"

Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş ise, büyük bir rüyanın ve büyük bir bayramın eşiğinde olduklarını söyleyerek, " Bizlerin 2009 yılından buyana seslendirdi gibi, unumuzdan helva, taşımızdan mermer, toprağımızdan çömlek, adamımızdan adam gibi siyasetçi çıkar dedik, vakti geldi. Gün bugündür, birlik olma günüdür. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Eskipazar olacağız. Ayrılık gayrlık yok. İlk defa adaylığı yakalayan Eskipazar'a tüm siyasi partiliden kardeşime sesleniyorum. Bu kutlu yolculuğa sizde katılın, Bu bayramı hep beraber yaşayım. Oradan buradan çekmeyi bırakın" dedi.

"BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜ YAKALAMIŞ DURUMDAYIZ"

AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal, Eskipazar'ın son yıllarda yaşadığı değişime dikkat çekerek, " Kan grubumuzun, kalbimizin maneviyatımızın, toprağımızın bütün olduğu dostlarım, Eskipazar'ımız son yıllarda değiştirdiği çehreyi görüyorsunuz. İlkokul dönemlerimizde Eskipazarlıyız dediğimizde insanlar başka gözle bakarlardı, burun kıvırırlardı. Ama şimdi diğer illerde ne varsa Eskipazar'ımızda da var. Cumhuriyet tarihinden itibaren Eskipazarlı bir milletvekili çıkmaması veya olmamasının bizim insanımızın eksikliğinden değil, birlik ve bütünlüğünün tam olmayışından kaynaklandığına inanıyorum. Belediye başkanımızın söylediği gibi birlik ve bütünlüğü yakalamış durumdayız" dedi.

"NAMUS VE ŞEREF SÖZÜ VERİYORUM"

İktidar partisi olduklarını ve muhalefete de saygı duyduklarını anlatan Namal, " Onarlı da içimize davet ediyoruz. Eskipazar'ın 2015 -2019 belki de daha ileri yıllarda kazanacağı çok şey var. Bu fırsatı çok iyi değerlendirmemiz lazım. İl Başkanımız ve mevcut milletvekillerimiz Mehmet Ali Şahin Bey ve Osman Kahveci ile Belediye Başkanımız ile birlikte yürüttüğümüz Eskipazar İsmetpaşa projemiz hem Karabük'ün hem de Eskipazar'ın 5 yılını kurtaracaktır. Bugün kar yağışı ile birlikte bereketle geldik. Bu bereket sizlerin dualarınızla oldu. Dedikodu, fitne, fesat ve hiçbir şeye bulaşmadan samimi duruş gibi Kuran harfinin Elif'i gibi dimdik ve samimi durup 7 Haziran'da bu bayramı hem beraber yaşayalım. Şimdiden kullanacağınız oyların helal oylar olup, bu helal oyları size hakkı ile teslim edeceğime de namus ve şeref sözü veriyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar'ın da katıldığı program sonra Sedat Namal ve beraberindekiler daha sonra Eskipazar Kaymakamı Enver Hakan Zengince'ye nezaket ziyaretinde bulundu. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Namal Eskipazar Ak Parti Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title