Haberler

"Karabük Eskipazar, Belediyecilikte Kendini Aştı"

Güncelleme:

Karabük'ün Eskipazar İlçe Belediye Başkanı Dursun Baş, Eskipazar'ın belediyecilik anlamında kendini aştığını, yeni projelerin de başladığını söyledi.

Karabük'ün Eskipazar İlçe Belediye Başkanı Dursun Baş, Eskipazar'ın belediyecilik anlamında kendini aştığını, yeni projelerinde bir bir başladığını söyledi.

Başkan Baş, " Eskipazar belediyecilik anlamında kendi üzerine düşeni yaptı ve kendini de aşmak üzeredir. Bizden beklenen bu dönemde iş ve istihdama yönelik projelerle Eskipazar'ı Türkiye'ye ve dünyaya tanıtacak bölgede de etkinliğini artıracak bir Eskipazar'dı ve bizde buna yoğunlaştık. Yaklaşık elli sayfaya yakın onlarca proje içeren bir beyanname yayınladık. Bölgemiz de eksikliğini hissettiğimiz Eskipazar'da özellikle eksikliğini hissettiğimiz turizm endeksli kalkınma modelini prensip edindiğimiz için en kolay oradan ayağa kalkabileceğimizi düşündük. Konaklama çok önemli bir unsurdu. Sosyal tesisimiz ihtiyacımızı karşılamıyordu. Bölgemizde hiçbir ilçemizde ve ilde bulunmayan 4 yıldızlı Mermercity otelimizi ve alışveriş merkezimizi on bir katlı Eskipazar'ımıza kazandırma gayreti içerisinde olduk, şuanda altıncı katındayız. Hayalden bahsetmiyoruz Eskipazar'da dört yıldızlı turistlik bir Mermercity otel ve alışveriş merkezinden bahsediyoruz. Çevre yolumuzu Eskipazar'ımıza kazandırdık. Hastanemizin proje ihalesi bitti. Emniyet amirliğimizin proje ihalesi bitti. Yapılması gereken kamu kurum ve kuruluşları nezdinde ne varsa ihtiyacımız olan her birinin ihaleleri bitti. Meslek Yüksek okulunu Eskipazar'a kazandırdık. Öğrenci sayımız bu sene binleri zorluyor. Eskipazar'da insan merkezli ekonomi merkezli bir şehir hareketliliği meydana geliyor. Göçü durdurduk. Birinci TOKİ'yi bitirdik, şimdi 2.Tokinin ihalesi 18 Eylül'de yapılacak. Eskipazar her yönden hareketlilik kazandı. İnsan ve ekonomi merkezli cazibe merkezi haline geldi " dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Dursun Eskipazar Türkiye Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title