Haberler

Eskimeyen Dost: "Selami Şahin"

Güncelleme:

Aşk şarkılarının, Türkiye'deki en önemli bestekar ve yorumcularından Selami Şahin, farklı bir konseptte, sevenleri ile Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park Alışveriş Merkezi'nde biraraya geldi.

Her röportajında; " İstanbul'a bir tahta bavul ile geldim." beyanından yola çıkan Maltepe Park Alışveriş Merkezi yönetimi, üzerine Selami Şahin ismi altın rengi harflerle kazınmış bir tahta bavul hediye etti. "Özledim Teninin Kokusunu Özledim,""Ne Zaman Gelirsen Gel Başıma Taç Olursun", "Yalan Seni Sevmediğim Yalan", "Sen Mevsimler Gibisin", "Gitme Sana Muhtacım" ve nice hit olmuş şarkısı ile son 50 yıllık Türkiye müzik tarihine imzasını atmış olan Selami Şahin, sevenleri ile ilk kez bir alışveriş merkezinde biraraya geldi. Zeynep Rana Aybar tarafından hayata geçirilen organizasyonda; yoğun ilgiyle karşılaşan sanatçı, şarkılarını seslendirmeden hemen önce şarkılarının yazılış hikayelerini anlattı. Annesine yazmış olduğu "Tapılacak Kadınsın" şarkısının hikayesini anlatırken duygulandı, Zeki Müren ve İbrahim Tatlıses taklitleri ile de seyircileri kahkahaya boğdu.

50 seneyi aşan sanat yaşamını özetler nitelikteki bu konseptte ilk kez sevenleriyle buluşan Selami Şahin'in, bir saati aşkın süren performansına 7'den 77'ye tüm sevenleri eşlik etti. Performansının ardından sevenlerine imza verip, bol bol fotoğraf çektirdi. Ziyaretçilerini daha önce deneyimlemediklerini deneyimleten, sevdikleri sanatçılarla biraraya getiren Maltepe Park, "Selami Şahin Müzikli Söyleşi" etkinliği ile de yine bir ilke imza atmış oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selami Şahin İstanbul Türkiye Maltepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title