Haberler

Eskilli Öğrenci Tekvando Milli Takım Seçmelerine Çağrıldı

Aksaray’ın Eskil ilçesi Cumhuriyet Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Şeyma Nur Helvacı, Türkiye Tekvando Federasyonu Teknik Komitesi tarafından Tekvando Milli Takım Seçmelerine davet edildi.

Aksaray'ın Eskil ilçesi Cumhuriyet Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Şeyma Nur Helvacı, Türkiye Tekvando Federasyonu Teknik Komitesi tarafından Tekvando Milli Takım Seçmelerine davet edildi. Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, Tekvando Milli Takım seçmelerine çağrılan Şeyma Nur Helvacı ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Mihman Altıntop, tekvando eğitmenleri Ömer Atuğ ve Mesut İrge' yi makamında kabul ederek başarılar diledi.

Tekvando Antrenörü Ömer Atuğ, "2 yıl önce tekvando sporunun ilçemize tanıtılması için girişimlerde bulunduk. Kaymakamımız Mustafa İlhan'ın destekleri ile Eskil Kaymakamlığı Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde tekvando kursu açtık ve öncelikli amacımız Tekvando Milli Takımına sporcu yetiştirmekti. Bu amacımızı 2 yıl gibi kısa bir sürede gerçekleştirdik inşallah. Bu başarı devam edecek" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Aksaray Eskil Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title