Haberler

Eskigediz Akçaalan Mahallesi'ne 4 Bin Metrekare Kilitli Parke Taşı

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Eskigediz beldesinde, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına hız veriliyor.

Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Eskigediz beldesinde, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına hız veriliyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Eskigediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek, belediye tarafından Akçaalan Mahallesi Belediye Caddesinde yapılan düzenleme çalışmalarında 4 bin metrekare kilitli parke taşı kullanılacağını söyledi.

Belde genelinde birçok mahalle ve sokakta yol onarım ve bakım çalışmalarının sürdürüldüğünü belirten Eskigediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek, "Yaz mevsimi sezonunun gelmesi ile birlikte yaşanan yol sorunlarına çözüm bulmak adına birçok alanda yol onarım ve bakım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Beldemiz Akçaalan Mahallesinde kilit parke çalışmalarını yürütmeye başladık. Havalar müsait oldukça çalışmalarımız devam edecektir. Amacımız beldemizin genelinde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir. Belediyemiz tarafından Akçaalan Mahallesi Belediye Caddesine yaklaşık 4 bin m2 kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başlanıldı. Belde genelinde birçok mahalle ve sokakta yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, Akçaalan Mahallesinde başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına hız vermiştir. Beldemizin birçok sokağında kilitli parke taşı döşeme çalışmaları tamamlanmıştır. Diğer bölümlerde yürüttüğümüz çalışmalarımızı kış gelmeden tamamlamayı planlıyoruz" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskigediz Akçaalan Kütahya Gediz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title