Haberler

Eski Yunan Bakan, İnternetten İş Arıyor

Güncelleme:

Yunanistan'da, Samaras hükümetinde İçişleri Bakanı olarak görev yapan eski gazeteci Argiris Dinopulos, 25 Ocak seçimlerinde milletvekili olamayınca iş bulmak için internete ilan verdi.

Yunanistan'da, Samaras hükümetinde İçişleri Bakanı olarak görev yapan eski gazeteci Argiris Dinopulos, 25 Ocak seçimlerinde milletvekili olamayınca iş bulmak için internete ilan verdi.

ESKİ BAKAN İNTERNETTEN İŞ ARIYOR

Dinopulos, iş bulma sitesi 'devnetjobs.org'da "Argyrios Ntinopoulos" imzasıyla yayımladığı ilanda, "politikada ve ekonomik kriz koşullarında 13 yıl deneyimli eski bakan iş arıyor" ifadelerini kullandı.

"KRİZ YÖNETİMİ DENEYİMİ OLAN..."

Uzun biyografisinde, gazetecilikten politikaya geçmesinin nedenlerini anlatan ve Yunanistan dışında başka ülkelerde de çalışabileceğini belirten Dinopulos, vasıfları bölümünde kendisini "kiriz yönetimi deneyimi olan ve anında zor kararlar alabilen kişi" olarak tanımladı.

"SEÇİLEMEYEN POLİTİKACININ ÇALIŞMASI GEREKİR"

Çeşitli Yunan basın-yayın organlarında savaş muhabirliği yapan ve bir dönem Vrilisia Belediye Başkanlığı görevinde de bulunan Dinopulos, 1996'da Kilimli adası belediye başkanı, bir din adamı ve birkaç ada sakini ile birlikte Kardak kayalıklarına Yunan bayrağı diken kişi olarak biliniyor.

Dinopulos, verdiği ilanın Yunan basınında geniş yer alması üzerine twitter hesabından yayımladığı mesajında, "Siyasette normal olarak olması gereken şey haber oldu. Yani seçilemeyen politikacının çalışması gerekir" diye yazdı.

Kaynak: AA / Güncel

Argyrios Ntinopoulos Argiris Dinopulos Yunanistan Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (53)

İsimsiz Mobil-IOS:

Öylemi beyler o yüzden otum ak partiye inadına ak parti inadına uzun adam

16
47
yanıtYanıtla
AHAMobil-IOS:

Evladım samaras türkiyeye gel akepede herhangi bibakanana danışman ol yedi sülaleni zengin yaparsın kafanı kullan

39
7
yanıtYanıtla
Türk Mobil-ANDROID:

HDP 'ye transfer olsun, orada Ermeni, Yunan çok.

7
38
yanıtYanıtla
Vatansever mücahidMobil-IOS:

Güvenme varlığa,düşersin darlığa demişler bu işler bakana falan bakmaz aç kalıverirsin böyle

25
9
yanıtYanıtla
tanmobilWeb@haberler.com:

Almanyada bir bakani hediye ucak bileti aldi diye istifa ettirdiler..bir de turkiye ye bak

30
4
yanıtYanıtla
DemokratmobilWeb@haberler.com:

Beğenmediğiniz yunanlılara bakın birde bizim bakanlara bakın..

31
2
yanıtYanıtla
40mobilWeb@haberler.com:

Turkiyede olsa yalaka olurdu danismanligi kapardi

29
2
yanıtYanıtla
YouMobil-IOS:

Türkiyede olsaydın şimdi dolarla cirit atardım

28
1
yanıtYanıtla
kurtMobil-ANDROID:

Akp den bakan olaaydin 1 sene yeterdi bir omur boyu sana

20
6
yanıtYanıtla
El TurcoMobil-IOS:

Birde akp ne yaptı diyorsunuz.egede ki adaları yunana kim peşkeş çekti,türbeyi kim çaldı,o kadar terörist gönderdik suriyeye libyaya,bilal 130 milyon dolarlık gemi filosu var,isviçre ve katar bankalarında milyar dolarlar,ayakkabı kutuları....

25
1
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title