Haberler

Eski'ye 1,5 Milyon Liralık Araç Desteği

Güncelleme:

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan 1,5 milyon lira değerindeki 17 kamyonet ve 9 kırıcı törenle hizmete sunuldu .

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan 1,5 milyon lira değerindeki 17 kamyonet ve 9 kırıcı törenle hizmete sunuldu.

Erzurum Su ve Kanalizasyon İşleri (ESKİ) Genel Müdürlüğü'ne alınan araçlar için Aziziye Parkı'nda tören düzenlendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, burada yaptığı konuşmada, her geçen gün yeni hizmetlerle halkın karşısında hizmet yapmanın gururunu kıvancını taşıdığını söyledi.

Erzurum'un Türkiye'nin geniş hizmet alanına sahip kentlerden biri olduğunu belirten Sekmen, şunları ifade etti:

"Aşağı yukarı çapı 400 kilometre olan bir ilden bahsediyorum. Elbetteki burada etkin ve verimli beklenen hizmet yapmakta kolay değil ama işimiz kolay olmayanı gerçekleştirmektir. İnşallah bu yıl önemli bir aşamadan geçtik. Önümüzdeki yıl çok daha verimli yılı hep beraber idrak edeceğiz. İşte bu hizmetleri yapmakta ekipmanla oluyor. Elbet bir kısmını ihale yaparak bir kısmını belediye ekipmanlarıyla gerçekleştirmek mümkün oluyor. Bunun için araç alımımız devam ediyor. Bugüne kadar bu araçlarla beraber 150 aracı devreye soktuk. Bu devam edecek. Ekipmanımızı yenileyeceğiz. Çünkü sözümüz var. Erzurumumuzu yenileyeceğiz ve dönüştüreceğiz. Bizim hedefimiz başta Erzurum olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi'nin makus talihini yenmek. Bunu da her beraber gerçekleştireceğiz."

Sekmen, personeliyle Erzurum'u değiştirmek ve geliştirmek zorunda olduklarını vurgulayarak, ESKİ Genel Müdürlüğü'ne alınan 1,5 milyon liralık 17 çift kabinli kamyonet ile 9 kırıcının ilçelere adaletli bir şekilde dağıtıldığını sözlerine ekledi.

ESKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural da hizmet alanlarının 8 kat büyüdüğünü belirterek, "Bugün belediyemiz tarafından alınan 17 kasalı kamyonetimizle şehrimize en iyi hizmeti vereceğiz" dedi.

Sekmen tarafından anahtarları sürücülerine teslim edilen araçlar, kent merkezinde atılan turla vatandaşlara tanıtıldı. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Sekmen Türkiye Aziziye Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title