Haberler

Erdoğan'a Küfür Eden Eski AK Partili Vekile Dayak

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan eski AK Partili Feyzi İşbaşaran, karakol çıkışında yumurtalı, adliyeye getirildiği sırada da tekme tokatlı saldırıya uğradı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'yle ilgili kendi Twitter hesabından hakaretler yağdıran Feyzi İşbaşaran'ı bir avukatın dövdüğü öğrenildi. İşbaşaran, bir avukata hakaret ettiği iddiasıyla karakol çıkışında yumurtalı, adliyeye getirildiği sırada da tekme tokatlı saldırıya uğradı.

BULUNDUĞU ARAÇ YUMURTA YAĞMURUNA TUTULDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Twitter hesabından hakaret ettiği iddialarıyla yapılan şikayetler üzerine gözaltına alınan eski AK Parti Milletvekili Feyzi İşbaşaran'ı, gözaltında bulunduğu karakol önünde bir grup Ak Partili protesto etti.

SALDIRIYA UĞRADI

İşbaşaran adliyeye götürülürken, bulunduğu polis aracını yumurta yağmuruna tutan kalabalığı, polis güçlükle kontrol altına aldı. İşbaşaran bu arada da bir gurubun saldırısına uğradı. İşbaşaran'ı bir avukatın dövdüğü ve İşbaşaran'ın yediği dayaktan dolayı yüzünde ciddi hasar oluştuğu öğrenildi.

İlgili Haberler

HAKKINDA ÇOK SAYIDA ŞİKAYET VAR

AK Parti'den istifa ettikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti hakkında attığı twitterlerle tanınan Fevzi İşbaşaran'ın dün de twitter hesabından Cumhurbaşkanı hakkında attığı attığı twitler nedeniyle hakkında çok sayıda şikayet olduğu belirtildi.

İşbaşaran adliyeye getirilirken "Neden gözaltına alındınız?" diye soran basın mensuplarına, "Bilmiyorum. Öğreneceğiz" diye yanıt verdi. İşbaşaran, polislerin arasında adliyenin merdivenlerini çıktığı sırada iki kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Bunun üzerine adliye önünde arbede yaşandı. "Sen kime küfrediyorsun?" diye bağıran saldırganlar, İşbaşaran'a küfürler yağdırdı. Polis, saldırganları uzaklaştırarak İşbaşaran'ı adliyeye soktu. İki saldırgan olayın ardından gözaltına alındı.

İŞTE İŞBAŞARAN'IN TEPKİ ÇEKEN TWEETLERİ

"BU MİLLET SEÇTİĞİ ADAMA SAHİP ÇIKAR"

Polis merkezi önünde çevik kuvvet ekipleri önlem alırken Ak Parti Milletvekili Metin Külünk de polis merkezi önüne geldi. Külünk burada kalabalığa yönelik yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Özgürlük başlığı altında, küfür etmek onu ölümle tehdit etmek kimsenin haddi değildir. Bu millet seçtiği adama sahip çıkar. Bu millet seçtiği seçtiği lidere sahip çıkmıştır. Recep Tayyip Erdoğan da bu milletin seçtiği Cumhurbaşkanıdır. İnsanların eleştirel yaklaşımına saygı duyarız. Ama bir insana özgürlük başlığı altında tehdit, küfür, hakaret asla kabul edilir, değildir. Ama kimse ama hiç kimse devlet başkanımıza sosyal medya üzerinden hakareti sahibine iade ediyoruz. İnanıyoruz ki hukuk ve adalet gerekeni yapacaktır. Biz adalete güveniyoruz. Ama sizden ricam bir başkasının yanlışıyla asla hareket etmeyin. Biz öyle bir medeniyet anlayışına sahibiz ki, kötüye dahi güzellikle cevap verecek kadar güzel ruhlara sahibiz. Onun da yaptığı bu büyük yanlışın hesabını adalet soracaktır. Asla burada gösterdiğiniz duyarlılığa eskizlik getirecek bir şey yaymayınız. Güzelce tavrınızı koydunuz, güzelce dağılıp evlerinize gidin."

İşbaşaran adliye götürüldükten sonra protestocu grup olaysız dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Fevzi İşbaşaran Ak Parti Twitter Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (146)

osmanmobilWeb@haberler.com:

ALLAH belanızı versin sizin hangi kitapta yazıyo büyùye el kalkar die.adi tayyipperestler sizin aldığınız verdiğiniz nefesi rabbime hàvale ediyorum inşallah bir gün hak eddiğiniz mükafatı alırsınız .

30
24
yanıtYanıtla
Metem@m.m:

Bir insanın karısına kufretmek hangi kitapta yazıyor.

yanıt8
yanıt3
ahmettmobilWeb@haberler.com:

Vekil iken yalakalik yapiyordun simdi ne oldu senide halk secti halka ve sectigine saygi gostereceksin az bile yapmislar

23
31
yanıtYanıtla
SABIR:

Demokratik anlayisi AKPnin. Mafya babalri gibi yeterince sömürdünüz simdi de meydan dayagimi? Artik gidin basimizdan

35
14
yanıtYanıtla
Iron Man:

Gittikleri gün Türkiye''nin kurtuluşu olucak zaten.

yanıt3
yanıt2
MALATYALI:

HAK ETMİŞ! ÖYLE KLAVYEDEN SALLAMA OLMAZ! İŞTE BÖYLE KÖTEK OLUR! HİÇ KİMSE DEVLET BÜYÜKLERİNE HAKARET EDEMEZ! EDERSE DE SONUÇLARINA KATLANIR! OLAY BU KADAR BASİT! ÜSTELİK BU BİR ANAYASAL SUÇTUR! SIKIYORSA BUNDAN SONRA DA HAKARET ETSİNLER DE GÖRELİM BAKALIM DÜNYA KAÇ BUCAKMIŞ?

18
31
yanıtYanıtla
cem tuna:

Barbarlık fıtratlarında var. . .

32
14
yanıtYanıtla
.:

KÜFÜR, HAKARET DE SİZİN FITRATINIZDA! BARBARLIĞIN EN ALASI DA SİZİN FITRATINIZDA!!!

yanıt2
yanıt9
.:

MHP''SİNDEN BDP''SİNE İTİDAL ÇAĞRISI YAPARKEN SOKAK ÇATIŞMALARINI TEŞVİK EDEN, VEKİLLERİ YASADIŞI YOL KAPATAN ANARŞİSTLERİN BAŞINA GEÇİP POLİSLE DİDİŞEN, ÇIKARI İÇİN ÜLKEYİ YAKIP YIKMAKDAN ÇEKİNMEYEN, KENDİ İDEOLOJİSİNDE OLMAYAN SANATÇILARI LİNÇ EDEN BİR PARTİNİN ADAMI MI SÖYLÜYOR BUNU, KOMİK! ŞAPKA GİYMEDİ DİYE DARAĞACINA GÖNDERİLENLER, DERSİM KATLİAMI, İSTİKLAL MAHKEMELERİ CİNAYETLERİ VS VS TARİHİNİZ BARBARLIK TARİHİ. . .

yanıt2
yanıt4
bıngol:

elinize saglık hakaret etmedende sıyaset yapılır

14
29
yanıtYanıtla
Tüm 146 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title