Haberler

Eski Vekil Güneş, Urfa Ekonomisini Değerlendirdi

Güncelleme:

Şanlıurfa programı çerçevesinde kente gelen 21. Dönem Şanlıurfa Milletvekili ve İşadamı Mehmet Güneş, Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin'in daveti üzerine ŞUTSO'da Şanlıurfa'nın mevcut sosyo-ekonomik durumu ve sanayisini ele aldı

Mehmet Güneş, Şanlıurfa'nın mevcut sosyo-ekonomik durumu ile ilgili yaptığı değerlendirmede "Şanlıurfa kabuğunu kırdı. Ama şuan geldiğimiz nokta yeterli değil, bizler ilimizin daha da güzelleşmesini daha da kalkınmasını istiyoruz. Bunu başaracak olan ise gençlerimizdir. Başarının temelinde birlik, beraberlik ve ortaklık kültürünün oluşması ile insan sevgisi var" dedi.

ORTAKLIK KÜLTÜRÜNÜ GELİŞTİRMEMİZ LAZIM

Genç nesillerden umutlu olduğunu da görüşmesinde dile getiren Güneş, "Gençler birbirlerini desteklemeli. İnanın ilimizde yapılacak çok iş var, potansiyel geniş bu çerçevede ortaklık kültürünü geliştirmemiz lazım. Ancak güçlerimizi birleştirerek, birlik ve beraberlik olgusuyla daha da büyüyebiliriz. Neticede memleketimizin büyümesi için çabalamıyor muyuz? İşte bu noktada birlikte hareket ederek amacımıza ancak ulaşabiliriz.

İlimizde maalesef olumsuz bir durum söz konusu, Şanlıurfalılar olarak birbirimizi desteklemiyoruz. Ortaya güzel bir iş çıktığı zaman, destek olmak yerine o işi başaran kişiye sıkıntılar çıkarıyoruz. Bu olmamalı, başarılı kişilerin arkasında durmalıyız, destek vermeliyiz. Azimli ve sabırlı olması yönünde telkinlerde bulunmalıyız. Aldığı riskleri göz önünde bulundurup yardımcı olmalıyız. Bu durum insan sevgisi ile olur ancak. Bir birimiz sevmeliyiz. Biz birbirimizi seversek işte o zaman refah seviyesi ve kalkınma gerçekleştirilebilir" diye konuştu.

Gerçekleşen ziyarette ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İ.Halil Peltek, İbrahim Uludağ, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Badıllı, Murat İmamoğlu, Faruk Atlas, Mithat Arhan, Cumali Güneş, A. Cevahir Yazmacı, Mustafa Tuz, Halil Akkaya ve Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ateş de hazır bulundu.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Sabri Ertekin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title