Haberler

Eski ve Yeni Müdürden Başkan Duruay'a Ziyaret

Güncelleme:

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, eski Gölbaşı Emniyet Müdürü Levent Alıcı ve yerine atanan yeni Emniyet Müdürü Murat Buğatekin'i makamında ağırladı.

Başkan Duruay, Ankara Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevine yükselen Levent Alıcı'ya da yerine atanan yeni Emniyet Müdürü Murat Buğatekin'e de görevlerinde başarılar diledi. Yapılan görev değişikleri ile ilgili düşüncelerini ifade eden Başkan Duruay, şöyle konuştu: "Eski Emniyet Müdürümüz Levent Alıcı'nın, görev süresi boyunca ilçemize verdiği çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Umuyorum yeni görevinde de başarı ile Gölbaşımızı temsil etmeye devam eder. Ancak Emniyet Müdürümüzü kaybetmiş olmaktan üzüntü duymuyoruz çünkü görevini devrettiği yeni Emniyet Müdürümüz Murat Buğatekin'inde bir o kadar kıymetli ve başarılı birisi olduğuna şüphem yok. İnşallah iki müdürümüzde görevlerini başarıyla sürdürecektir. Onlara buradan tekrar görevlerinde başarılar diliyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü Fatih Duruay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title