Haberler

Eski Vali Avni Mutlu: Sevdim Bu Tatili Gençler

Güncelleme:

Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, attığı son tweet'te kar tatilini değerlendirerek "İlk defa bir kar tatilinden istifade ediyorum. Sevdim bu tatili gençler." dedi.

Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, attığı son tweet'te akşam dersinin bulunduğunu; ancak İstanbul'da okulların yoğun kar yağışı nedeniyle tatil olmasının kendisine ilk kez yaradığını söyledi.

"KAR TATİLİNDEN İL KEZ İSTİFADE ETTİM"

Okulların tatil olup olmadığını merak eden öğrenciler bir zamanlar eski vali Mutlu'nun ağzına bakar ve 'güzel haberi' ondan beklerdi. Bugün ise Mutlu, İstanbul'da kapanan okullar nedeniyle dersinin iptal edildiğini ve kar tatilinden bu yaşta ilk kez istifade ettiğini kaydetti.

"SEVDİM BU TATİLİ GENÇLER"

İşte Mutlu'nun o sözleri:

"Bu akşam dersim vardı. Hayatım boyunca ilk defa bir kar tatilinden istifade ediyorum. Bu yaşta nasipmiş demek.Sevdim bu tatili :))) gençler..."


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hüseyin Avni Mutlu İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

murat aslan Mobil-ANDROID:

sayın vali bu hükümet sizide harcadı ya

6
4
yanıtYanıtla
kayaMobil-ANDROID:

o öldürttüğün gençlerin günahıyla yaşayacaksın..ailelerinin cektigi acının katmerlisini nasip eder allahım insallah sana..

6
4
yanıtYanıtla
cem Mobil-ANDROID:

size selamlarimi iletiyoruum

4
4
yanıtYanıtla
İlhan sekmen Mobil-ANDROID:

siz istanbulun gülen yüzüydünüz halkın içinden çıkmayan tek her fırsatta halkla kaynaşan tek idareci iyiki varsın güzel insan bu memleketin senin gibi değerlere ihtiyacı var

3
3
yanıtYanıtla
şoparMobil-ANDROID:

unutmadı gençlerseni üzülme her akşam yatmadan önce anıyorlar...

6
0
yanıtYanıtla
kimsenMobil-ANDROID:

DEVLETTEN HÀK ETMEDIZ O BAKUR EMEKLISIN VE FAKIRIN HAKKI VAR O YATTÌNIZ YERDE ALDINIZ PSRALARDA HANI HAZRETI ALININ HAZRETI OMERIN ADALETI DEVLETIN MALI ILE SAHSI ISLERÌNI GORMEZLERDI BU ADALETI UYGULASANIZ DEVLETE VE MILLETE HIC ZARAR GELMEZ AMA SIMDIKI USTUDE ALTIDA ßAHSI ISINI DEVLETIN ARABASIYLA BEZINIYLE GEZIYOR NASIL HESAP VERECEKSIÑIZ ALLAH BILIR BU DUNYANIN ONU HOS SONU BOSSSS

1
1
yanıtYanıtla
ismailMobil-ANDROID:

yollara bak önce sen,ne yin valisi

2
0
yanıtYanıtla
savas:

Sanki 7/24 çalışıyor konuştuğu lafa bak

1
0
yanıtYanıtla
HEP OSMANLIMobil-ANDROID:

vali vali

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title