Haberler

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, Erzincan'da

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Erzincan'a geldi.

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Erzincan'a geldi.

Yıldırım'ı Erzincan Havalimanı'nda Vali Abdurrahman Akdemir, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ile bazı kurum müdürleri ile partililer karşıladı.

Yıldırım ve beraberindekiler, önceki gün Amasya'nın Gümüşhacıköy yakınlarında trafik kazası geçiren AK Parti Refahiye İlçe Başkanı Tacettin Çiftçioğlu'nu, tedavi gördüğü Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanede ziyaret ederek, doktorlardan bilgi aldı.

Daha sonra Erzincan Valiliğini ziyaret eden Yıldırım, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Tacettin Çiftçioğlu'nun İstanbul'dan Erzincan'a gelirken Amasya yakınlarında trafik kazası geçirdiğini ifade ederek, "Maalesef ailesinden yaralananlar olurken yakınlarından biri de hayatını kaybetti. Kendi durumu ve diğer yaralılar Allah'a şükür iyi. Gerekli müdahaleler Amasya'da yapıldıktan sonra Erzincan'a getirildi. Tedavileri burada devam etmekte" dedi.

Yıldırım, ziyaretin ardından, Çiftçioğlu'nun kız kardeşi Rabia Atasoy'un cenaze törenine katılmak üzere Refahiye ilçesine gitti. - Erzincan

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Binali Yıldırım Ak Parti Amasya İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title