Haberler

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan Açıklaması

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Mersin milletvekili adayı Lütfi Elvan, "Ülkemizi karıştırmaya ve üzerinden oyun oynamaya çalışanlar var. Ben inanıyorum ki bu millet asla buna müsaade etmeyecektir" dedi.

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Mersin milletvekili adayı Lütfi Elvan, "Ülkemizi karıştırmaya ve üzerinden oyun oynamaya çalışanlar var. Ben inanıyorum ki bu millet asla buna müsaade etmeyecektir" dedi.

Elvan, akaryakıt dağıtıcıları ve bayileriyle bir restoranda yaptığı toplantıdaki konuşmasında, istikrar ve istihdam açısından çok önemli olan bir sektörün temsilcileriyle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Sadece kendisine verilen görev için Mersin'de bulunmadığını ifade eden Elvan, kenti ayağa kaldırmayı hedeflediklerini dile getirdi, bunun için de gayretle çalıştıklarını belirtti.

Elvan, istikrar olmazsa, yatırımın olmayacağına vurgu yaparak, "1 Kasım seçimleri bir anlamda Türkiye'nin yönünü tayin edecek. Türkiye ya istikrardan yana kararını verecek ya da belirsiz ortamın devamı niteliğinde olan, ülke ekonomimizi ve istikrarını zora sokacak bir karar ortaya çıkacak" diye konuştu.

Elvan, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Gerçekten ülkenin istikrarını isteyen, memleket sevgisi olan her bir kardeşimizin, istikrar yönünde oy kullanması önemli ve anlamlı. Biz, güçlü birlikteliğimizi devam ettirirsek, inanıyorum ki Türkiye, AK Partimizin son 13 yılda başardığı, birçok ülkeye örnek olan ve çok konuşulan reformlarımız yine devam edecek ve Türkiye'nin önü açıldıkça açılacaktır."

Türkiye'nin küresel bir güç olmaya aday olduğunu, bu yönde de çaba sarf ettiklerini ifade eden Elvan, "Ülkemizi karıştırmaya ve üzerinden oyun oynamaya çalışanlar var. Ben inanıyorum ki bu millet asla buna müsaade etmeyecektir. Bugüne kadar etmemiştir, bundan sonraki süreçte de etmeyecektir" dedi.

" Mersin'in ulaşımla ilgili sorunlarını çözeceğiz"

Elvan, partisinin Mersin milletvekili Adayı Hacı Özkan için Edip Buran Spor Salonu'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında da Mersin'e yapılacak yatırımları anlattı.

Kısa zamanda kent için çok sayıda proje hazırladıklarını ve bunlardan yaklaşık 15'inin ihalesine çıkıldığını belirten Elvan, "Biz her talebi teker teker yerine getireceğiz. Biz sözlerimizin arkasındayız. Sizlerin hizmetkarı olmak için yola çıktık. Sizlere hizmet etmek asla yük değildir, bizim için şereftir, onurdur" diye konuştu.

Elvan, kentin problemlerinin ilk sıralarında ulaşımın geldiğini vurgulayarak,  şöyle devam etti:

"Mersin'i Adana'ya bağlayan D-400 karayolunu 8 şeritli hale dönüştürüyoruz. Bununla ilgili olarak da somut adımı attık ve hal ile liman kavşağıyla birlikte Kazanlı'ya kadar olan kesimin 8 şeritli olacak şekilde ihalesine çıkıldı. İnşallah önümüzdeki günlerde yapım çalışmasına başlayacağız. Diğer taraftan Çeşmeli-Taşucu arasında otobanın yapılmasını, Organize Sanayi Bölgesi'nin otoyola ve D-400'e yeni bir bağlantısının yapılmasını sağlayacağız. Mersin-Antalya Sahilyolu Projesi hızla ilerliyor. Çukurova Bölgesel Havalimanı'nı başta olmak üzere birçok projeyi kentimize kazandıracağız. Mersin'i hızlı tren şehri yapıyoruz.  Kentin, ulaşımla ilgili ne kadar sorunu varsa çözeceğiz inşallah."

Elvan, Mersin'deki seçim programı kapsamında ayrıca Toroslar ilçesindeki muhtarlar ve partisinin mahalle başkanlarıyla bir araya gelerek sorunları dinledi. Partisinin Toroslar ve Mezitli ilçe teşkilatlarının toplantılarına da katılan Elvan, programının devamında Mersin'de yaşayan Romanlarla bir araya geldi.

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Türkiye Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title