Haberler

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan Açıklaması

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili adayı Lütfi Elvan, "Milliyetçilik öyle lafla olmuyor, çalışmakla oluyor, taş üstüne taş koymakla oluyor.

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili adayı Lütfi Elvan, "Milliyetçilik öyle lafla olmuyor, çalışmakla oluyor, taş üstüne taş koymakla oluyor. Taş üstüne taş koymayanlar kalkıp da 'ben milliyetçiyim' demesin. Milliyetçilik bu ülkeye hizmet etmektir, yatırım yapmaktır, ülkeyi kalkındırmaktır" dedi.

Elvan, partisinin Yenişehir ilçesindeki seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'ye hizmet etmek için gece gündüz demeden yollara çıkıp, çalışmaya başladıklarını söyledi.

Büyük yatırımlarla Mersinlilere hizmet etmeyi amaçladıklarını ifade eden Elvan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da Mersin'i ve kente yapılacak çalışmaları yakından takip ettiğini belirtti.

Elvan, bir ülkenin, ancak herkese eşit mesafedeki yaklaşımlarla kalkınabileceğine vurgu yaparak, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana Türkiye'yi ileriye taşıyan çok sayıda önemli projeye imza attığını anlattı.

Milliyetçiliğin, çalışmakla olacağını ifade eden Elvan, "Milliyetçilik öyle lafla olmuyor, çalışmakla oluyor, taş üstüne taş koymakla oluyor. Taş üstüne taş koymayanlar kalkıp da 'ben milliyetçiyim' demesin. Milliyetçilik bu ülkeye hizmet etmektir, yatırım yapmaktır, ülkeyi kalkındırmaktır" diye konuştu.

Elvan, Mersin'in her konuda büyük potansiyeli olduğunu ve kenti ayağa kaldırmak istediklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Mersin'i artık bir hızlı tren kenti yapıyoruz. Hızlı trenimiz Mersin'e geliyor. Kentin, ulaşımla ilgili ne kadar sorunu varsa her birini teker teker çözeceğiz. Çalışmalara başladık. Şu anda çalışmalar yoğun bir şekilde yürüyor. Allah'ın izniyle Mersinimizi eksiksiz bir şekle getirecek, kalkındıracak, şahlandıracak projelerle hayat kazandıracağız. Mersinli vatandaşlarımızın, 'İşte biz bunu istiyorduk, Allah sizden razı olsun' demelerini istiyoruz."

Konuşmasının ardından beraberindeki partililerle birlikte seçim bürosunun açılışını yapan Elvan, vatandaşların  ilgisiyle karşılaştı. Çevredekilerle tek tek el sıkışan Elvan, vatandaşların isteklerini not aldı.

Mersin'deki seçim programı kapsamında merkez Akdeniz ilçesi İstiklal Caddesi'ni gezen Elvan, buradaki esnaflara, 'Hayırlı işler' diledi.

Programının devamında Mersin Mardinliler Kültür ve Dayanışma Derneği (MARDER) üyeleriyle yemekte buluşan Elvan, Mersin Sanayicileri ve İşadamları Derneği'ni (MESİAD) de ziyaret etti.

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title