Haberler

Eski Survivor Yarışmacıları Sahra Işık ve Duygu Çetinkaya Birbirine Girdi

Güncelleme:

Sahra Işık Twitter'da, Duygu Çetinkaya'yı kıskançlıkla suçlayıp "varoşsun basitsin" derken, Duygu Çetinkaya, Sahra Işık'a "kalitesiz" dedi.

Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Sahra Işık ve Duygu Çetinkaya sosyal medyada birbirine girdi. Sahra Işık, Duygu Çetinkaya'yı 'kıskançlıkla' suçlarken, Duygu Çetinkaya, Sahra Işık'a 'kalitesiz' yorumunda bulundu.

İşte ikilinin arasında geçen diyaloglar...

Sahra Işık'ın tweet'leri:

Kız paçoz bana benzemeye çalışınca güzel gözüktün gözüme ama yine gerçek halini hatırlıyorum midem bulanıyor.

Bizim televizyona çıkmak için iffetimize yakıştıramadığımız şeyleri yaparak televizyona yıllarca çıktığını iddia eden varoş... Varoşsun basitsin!Hayatında spor nedir bilmeyen anca ona buna giydirmeyi bilen aciz insansın, kızım adını telaffuz etmiyorum çünkü iğreniyorum senden kızım.

Duygu Çetinkaya'nın tweet'leri;

Sahran'nın kendisine yazdığı yorumu fotoğrafıyla birleştirip yayınlayan Duygu Çetinkaya şunları yazdı; İffet derken? Hadi ben oyunculuk yaptım yıllarca karakterim ne ise, ona göre açtım, kapattım! Sen ne ayaksın? İffet!

Hep söylerim "Beyin herkeste var, akıl başka bir şey" diye verdiğin cevaplardan zekâ düzeyinin ne halde olduğu o kadar net ki sana tek cevabım gülmekten ölüyoruz nokta net. Hayır, akıllıca cevap veremediğin için olayı iffete kadar indirdin.

Samara, Allah'tan ben sana göre çok kaliteli bir kızım da düzgün cümlelerle bir şeyleri anlata biliyorum. Yoksa senin gibi yapmaya kalkarsan burada çok atraksiyon olur.

Hayır, senin amacını biliyorum olayı Merve Aydın'a da sıçratmamı istiyorsun da kusura bakma yemezler. Ben onun anasına, babasına, kardeşine olan saygımdan kan kusar kızılcık şerbeti içerim. Boş gündemlerle uğraşma, günde 7 yumurtanı ye otur aşağı, bu mevzular seni aşar.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Duygu Çetinkaya Sahra Işık Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500

Yorumlar (4)

Adriana Chechik:

Survivor başlıyor ya bunlar hep acunun reklam ayakları. Tia Cyrus muhteşem derim

19
0
yanıtYanıtla
melissa:

Sahra ya bak gercektende varostu allahim ne salak insanlar fotoya bak dilim varmiyo ''te alllahim yarebbim''

4
1
yanıtYanıtla
67 ZONGULDAK:

Bunlar kim ya? Ben tanımıyorum.

1
0
yanıtYanıtla
vallahiMobil-ANDROID:

Merve aydın varya survivorun en güzeliydi o bile gündeme gelmeye calismiyoda siz iki çirkin bu tiplerle nasıl prim yapmaya çalışırsınız hayret.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title