Haberler

Hostes, Eski Sevgilisinin İnternet Tuzağına Düştü ve Hastanelik Oldu

Güncelleme:

İnternerten hukuk öğrencisi bir gençle tanışan hostes, bir süre süren beraberliğin ardından hayatının şokunu yaşadı. Dayak yedi ve burnu kırıldı. Şikayete gitti, aileler araya girince vazgeçti ama eski aşkının internet tuzağına düştü ve defalarca bıçaklanıp hastanelik oldu.

NELER OLDU?

Hukuk öğrencisi eski sevgili, 'e-pusu' kurduğu genç hostesi 26 yerinden bıçaklayıp kaçtı. Özel bir hava yolu şirketinde hostes olarak çalışan 25 yaşındaki B.Ç., internet üzerinden T.M. (22) adlı hukuk fakültesi öğrencisi ile tanıştı.

İstanbul Kartal'da yaşayan genç kadın ve T.M. kısa süre sonra sevgili oldu, hatta evlilik hayalleri kurmaya başladı. Ancak ilişkileri 1 yılı doldurmadan T.M. bir tartışma sırasında genç kadına yumruk atıp, burnunu kırdı.

AİLELER ARAYA GİRDİ

B.Ç. soluğu adliyede aldı, ancak aileler araya girince şikâyetinden vazgeçti. Şiddet devam edince B.Ç., sevgilisini terk etti. T.M. ise ayrılığı kabul etmedi, B.Ç.'nin yolunu kesip ölümle tehdit etti. Genç hostesin başvurduğu Anadolu Cumhuriyet Savcılığı, koruma kararı aldı.

YİNE İNTERNETTEN BULDU

Genç kadın, bu süreçte sosyal paylaşım sitesinde yeni biriyle tanıştı. Geçtiğimiz cumartesi günü de aldığı buluşma teklifini kabul etti. Randevu yeri olarak verdiği kuaföre gittiğinde kimseyi bulamadı. Dışarı çıktığı anda ise arkasından koşarak gelen bir kişi tarafından defalarca bıçaklandı.

Yere düştüğünde saldırganın eski sevgilisi T.M. olduğunu gördü. Zanlı olay yerinden kaçarken, genç kadın çevredekiler tarafından hastaneye kaldırıldı. Ameliyatla dalağı alınan ve vücudunda 26 bıçak yarası bulunan B.Ç. hâlâ hastanede.

KUAFÖRE SAKLANDI

Hukuk fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi T.M.'nin ise buluşma adresi olan kuaförde saklandığı, son anda çıkarak saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi. Polis her yerde, kuaförden çıkış anı güvenlik kameralarına yansıyan T.M.'yi arıyor.

Kapısında polisin nöbet tuttuğu B.Ç. yaşadıklarını Habertürk'e şöyle anlattı: "Bana 300 metreden fazla yaklaşması yasaklandı. İşe gidip gelirken hep çevremi kontrol ediyordum. Koruma kararına rağmen bana bunu yaptı. Korkuyorum. O elini kolunu sallayarak geziyor. Bir an önce yakalanmasını ve ağır bir cezaya çarptırılmasını istiyorum."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Kartal 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (12)

flover:

bir hukuk öğrencisi bunu yapmış, geçenlerde de başka bir hukuk öğrencisi çiçekçi birini arabayla ezip kaçmıştı ve hala kaçak. . hukukun öğrencileri böyleyse yasalarını siz düşünün

16
0
yanıtYanıtla
EMİNE:

BU KIZ HAKETMİS INTERNETTE SEVGİLİ ARARSAN BÖYLE OLUR MILLET YILLARDIR TANIDIGI BIRINE BILE GÜVENEMIYOR

14
1
yanıtYanıtla
Necati:

Koca aramıyor bunlar günlük ilişkiler

9
3
yanıtYanıtla
alp:

facebook ve buna benzer sitelerden kime hayır gelmiş. Kızlarıda anlamak mümkün değil. Ne cesaret buluşuyosun elalemin herifiyle. Kızlarada iki güzel laf söyle hemen yelkenleri suya indirirler, 1 hafta içindede eve atıyosun. erkeklerden daha hızlılar o konudada. hey türkiyem heyy. hersey tersine dönmüş. yazıkkkkk

9
1
yanıtYanıtla
Miyoki:

Internetden sacma sapan ne olduğu belirsiz insanlari bulup sevgili yaparsn olacağı bu iste ortalik sapık manyak dolu

8
1
yanıtYanıtla
gagsus:

SALAK KARI. . BİR DEFA YEMİŞSİN TOKADI NİYE HALA İNTERNETTEN BİİRİNE İNANIYON GERİZEKALI. . F. . ŞE

4
5
yanıtYanıtla
........:

hukuk öğrencisi buraya dikkat bu yarın belkide bizi savunacak hangi aklıyla onu bilmiyorum ama içler acısı durum

7
0
yanıtYanıtla
melisaMobil-ANDROID:

kiz tam yollu internet muptelasi zatn herkese dagitiyordur bu loll

3
4
yanıtYanıtla
akınt:

ıkısındende cacık olmaz gerzekallr

2
1
yanıtYanıtla
ZALIM:

türkiyede hukuk yok bunu kime sorarsanız sorun hukuk garibana var güçlüye yok

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title