Haberler

Eski Sevgili: Servet Çetin Beni Ölümle Tehdit Etti

Güncelleme:

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan S.M., Mersin İdman Yurdu'nda oynayan Çetin'in kendisini dolandırdığını ve ölümle tehdit ettiğini söyledi.

Galatasaray ve Fenerbahçe'de de forma giyen ve şu an Mersin İdman Yurdu'nun başarısı için ter döken eski milli oyuncu Servet Çetin, hakkında tüyler ürperten iddialar ortaya atıldı. Bir dönem kendisiyle ilişki yaşayan S.M. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunarak Çetin'in kendisini dolandırdığını ve tehdit ettiğini öne sürdü. S.M.'nin ifadeleri şu şekilde:

"BENİ KULLANMAYA ÇALIŞTI"

"Bu kişiyle saygılı bir ilişkimiz oldu. Yanında bulundum. Benden para aldı. Beni kullanmaya çalıştı. Paramı isteyince hakaretlere maruz kaldım. Söylediklerine inanamadım. Burada ciddi yatırımlar yapmayı planlıyordum. Bu kişi yüzünden Türkiye'den soğudum. İnsanlara olan güvenimi kaybettim. Yargı gerçekleri ortaya çıkaracaktır. O kişiyi Allah'a havale ediyorum. Servet Çetin parayı ödemeyeceğini, onunla başa çıkamayacağımı söyledi. Servet Çetin beni ölümle tehdit etti. Bana, 'Senin fotoğraflarını sızdırırım' dedi."

"SENİ ADAMLARIMA ÖLDÜRTECEĞİM"

"Bana dokunmaya kimse cesaret edemez" gibi tehdit içeren sözler söyledi. Servet'ten satın aldığım ürünlerin parasını istedim. Faturaları göndermemi istedi. Gönderdim, para vermedi. "Elimde görüntülerin var, herkese göstereceğim. Kocana da vereceğim. Seni öldürüp ağzını burnunu kıracağım. Peşine adamlarımı takıp öldürteceğim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cumhuriyet Başsavcılığı Mersin İdmanyurdu Servet Çetin Bakırköy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

Vatandaş14Mobil-IOS:

Vay haline ülke soorunun. Görün sporun ve sporcunun nasıl bittiğini bu ülkede! İddaa oynamayan futbılcu yok bu ülkede. Siz bitmişsiniz

5
0
yanıtYanıtla
Şikemi Mobil-IOS:

Fenerde OYNADIĞI belli kapa kuvvet Haraç vs.

1
3
yanıtYanıtla
DEVE:

Nasıl yani? Servet Çetin, evli kadınla mı beraber olmuş. Ya da kadın ilişkiden sonra mı evlenmiştir.

4
0
yanıtYanıtla
NonameMobil-ANDROID:

Hikaye bu Turku baba oyle seyler yapmaz tanirim kendisini

0
0
yanıtYanıtla
fsm1453:

ilgncccc

0
0
yanıtYanıtla
COK ÖNEMLi,DUYURU:

servete acil, , DUA, , edelim. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Haram Olsun:

herif pisliğin teki çıktı aziz baba

0
0
yanıtYanıtla
yusuf:

Ben inanmiyorum. Bir sekilde bu tipler, hep birilerinin omzuna basarak meshur olmaya calisiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Helena Christiyansen ya da Fransiz:

ulan futbolcu olmak varmış , hatunu her türlü kırmış

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title