Haberler

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Şenkaya'da İncelemelerde Bulundu

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Şenkaya ilçesinde gezi ve incelemelerde bulundu.

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Şenkaya ilçesinde gezi ve incelemelerde bulundu.

Kentte temaslarını sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili Akdağ, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve TÜMSİAD Şube Başkanı Cafer Burucu ile Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Akdağ, belediye ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Görbil Özcan'ın evinde yer sofrasında yemek yedi. Burada koyu bir Galatasaraylı olan Emircan Özcan üzerine giymiş olduğu Galatasaray formasına Akdağ'a imzalatmak istedi. Ancak Akdağ Emircan Özcan'a eski Galatasaray Futbolcusu AK Parti Milletvekili Hakan Şükür'ün imzalı formasını göndereceğinin sözünü verdi.

Akdağ Şenkaya Merkez Camiinde öğlen namazını kıldı. Namaz çıkışında ilçe halkı sakinlerinden Ümit Özyün kendi yaptığı bastonu Akdağ'a hediye etti.

Daha sonra Şenkaya AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada Akdağ, "Çözüm yoluna doğru gidiyoruz. Herkes bu sürece destek vermek durumundadır. Verecektir de. Ben biliyorum ki kim bu sürece destek vermezse vatandaş onun cezasını kesecektir onun sandıkta.

Hangi partiden olursak olalım, hangi görüşe sahip olursak olalım biz bu ülkede kardeşin kardeşle kavgasına nasıl razı olabiliriz. Biz bu ülkede gencecik çocukların bedenlerinin toprağa düşmesine neden razı olacakmışız ki. Ama bazıları bir takım şeyleri karıştırıyorlar. Örneğin devletin polisinin askerinin elindeki silahla, eline silah almış teröristin elinde ki silah sanki aynı silahmış gibi konuşuyor. Elbette silahı bırakacak birileri var ama her halde devletin polisi askeri silahı bırakamaz. Nasıl bırakabilir. Allah korusun öyle bir şey olsa bizim huzurumuzu güvenliğimizi kim sağlayacak. Yarın eşkıya gelip evimizi basarsa kimden yardım isteyeceğiz. Onun için silahı bırakması gerekenler hukuksuz biçimde eline silahı almış olan teröristlerdir elbette. Bunun bir başka türlüsü olamaz, başka bir türlüsünü hiçbir devlet düşünemez biz de düşünemeyiz. Ama bugün çözüm hususunda birçok merkezde birçok gurupta, siyasi düşünce sahiplerinde çözüme karşı büyük bir arzu oluştu. Bu güzel havayı sonuna kadar kullanacağız." dedi.

Akdağ, AK Parti İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından ilçe halkı ile vedalaşarak Şenkaya İlçesine bağlı Akşar Köyü halkını ziyaret etti. Akdağ ilçe halkının seçimlerde kendilerine verdiği desteklerden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Ziyaretinin ardından Olur İlçesine hareket etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Erzurum Şenkaya Akdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title