Haberler

Eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ Erzurum Sivil Toplum Platformu'nu Ziyaret Etti

Eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Sivil Toplum Platformu'nu (ESTP) ziyaret ederek dernek başkanlarının görüşlerini dinledi.

ESTP'de, Başkanı Abdullah Mustafa Güvenli ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan eski bakan Akdağ, ESTP bünyesinde yer alan; dernek, sendika ve vakıf temsilcileri ile görüştü.

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi'nde düzenlenen toplantıda, ESTP yöneticilerini dinleyen Akdağ, Erzurum'un sivil toplum hareketliliği açısından daha çok şey yapması gerektiğine inandığını belirterek, Erzurum Sivil Toplum Platformu'nu yakından izlediğini bugün 62 kuruluşa ulaşmış olmasının çok önemli olduğunu dile getirdi.

Prof. Dr. Akdağ, Erzurum'un her anlamda hizmet alan bir il olduğunu, bunların iyice artırılması için STK'lara büyük görevler düştüğünü, yol göstericilik yapmaları gerektiğinin altını çizdi.

STK'ların; "Mağrurlanma padişahım, senden büyük Allah var" diyen bir misyonu olduğuna inandığını belirten Akdağ ; ortaklık kültürü ve üst akıl oluşmasının Erzurum'a büyük kazanımları olacağını belirtti.

EFKAN ALA GÜÇLÜ BİR DEVLET ADAMIDIR

Akdağ ; toplantının devamında, Erzurum'a hizmet için yeni dönemde de her biri ayrı özellikler taşıyan milletvekili adayları olduğunu ve özellikle de Efkan Ala'nın güçlü bir devlet adamı olduğunu sözlerine ekledi.

Siyasetinde, sivil toplum çalışmalarının da en önemli paydaşının vatandaş olduğunu, yapılan bütün çalışmalarda vatandaşın içinde olmadığı zaman kısır kalacağını söyleyen Akdağ bununla ilgili karşılaştığı örnekleri aktardı.

GÜVENLİ; STK'LAR OLARAK SAYIN AKDAĞ'IN BÜYÜK DESTEĞİNİ GÖRDÜK

Erzurum Sivil Toplum Platformu Başkanı Abdullah Mustafa Güvenli; eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'a ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdikten sonra ESTP hakkında bilgiler verdi.

Kuruluş amaçlarının ekseninde eğitim, kültür ve sosyal hizmetler olmasına rağmen; ekonomik konularda da çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Güvenli; üç dönem Bakanlık yapan Akdağ'ın kendilerine büyük desteği olduğunu, Erzurum ile ilgili götürdükleri bütün proje ve sorunlarda yakın ilgisini gördüklerini belirtti.

Yaklaşan genel seçimlerden sonrada Erzurum Sivil Toplum Platformu olarak seçilecek milletvekillerinden aynı duyarlılığı Erzurum adına beklediklerini dile getiren Güvenli; "tek derdimiz ve ortak noktamız Erzurum'dur. Bu şehrin, sosyal, iktisadi, kültürel kalkınmışlığı için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımız, torunlarımız daha güzel, daha müreffeh bir Erzurum'da yaşasınlar istiyoruz. Erzurum marka şehir olsun diye çaba gösteriyoruz. Bu anlamda Sayın Akdağ'ı Erzurum devlet adamı prototipinde bir marka olarak görüyor ve bu ziyareti de oldukça önemsiyoruz." dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Efkan Ala Erzurum Türkiye Akdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title