Haberler

Eski Rize Milletvekili ve Başbakan Erdoğan'ın Komşusu Abdulkadir Kart Açıklaması

Eski Rize Milletvekili Abdulkadir Kart, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile aynı çatı altında yaşadıklarını belirterek, “Başbakanımızın çalışma temposunu en yakın takip edenlerden biriyim. Seçim çalışmaları dolayısıyla her gün iki-üç miting yaparak yoğun bir enerji harcadı.

Eski Rize Milletvekili Abdulkadir Kart, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile aynı çatı altında yaşadıklarını belirterek, "Başbakanımızın çalışma temposunu en yakın takip edenlerden biriyim. Seçim çalışmaları dolayısıyla her gün iki-üç miting yaparak yoğun bir enerji harcadı. Bunun neticesinde sesleri kısıldı, ama 30 Mart akşamı Türkiye'den çok gür bir ses yükselecek" dedi.

Seçim çalışmaları dolayısıyla memleketi Rize'de bulunan eski Rize milletvekili ve Başbakan Erdoğan'ın yakın komşusu Abdulkadir Kart, Rize'nin Güneysu ilçesinde yapılan bir davete katılarak konuşma yaptı.

Başbakan Erdoğan'ın seçim çalışmaları dolayısıyla çok yoğun bir tempo ile çalıştığını ifade eden Abdulkadir Kart, "Günde üç miting yaparak o ilden o ile gitti. Bu tempoya Başbakanımızın sesi dayanamadı. Evet, sesinin kısıldığını üzülerek takip ettik. Ama inşallah Türkiye 30 Mart akşamı çok yüksek bir ses verecek. Başta şu an bulunduğumuz Başbakanımızın baba ocağı Güneysu, hemşerilerinin ili Rize, kendini adadığı Türkiye çok gür ve güçlü bir ses vermesi gerekiyor verecektir de. Çok iyi biliyoruz ki; bu başlatılan operasyonlar, kaset kampanyaları sadece Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a karşı başlatılmıştır. Bakın çıkan montajlara tamamen Tayyip Erdoğan ve yakın çevresi hedef alınıyor. İyi biliyorlar ki biz Başbakanı yıktığımızda bakanları da yıkarız, hükümeti de yıkarız, Türkiye'yi de yıkarız. Bu bilinçle Türkiye 30 Mart akşamı gereğini yapacaktır" diye konuştu. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Abdulkadir Kart Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title