Haberler

    Eski Oyuncusunu Geri İstiyor

    İspanya La liga takımlarından Real Madrid'in teknik direktörü Zinedine Zidane, 2 sezon önce Juventus'a satılan Alvaro Morata'yı tekrar transfer etmek istiyor.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - İspanya La liga takımlarından Real Madrid'in teknik direktörü Zinedine Zidane, 2 sezon önce Juventus'a satılan Alvaro Morata'yı tekrar transfer etmek istiyor.

    2014 yazında 20 milyon euro karşılığında İtalya'nın yolunu tutan Morata için Real'in 32 milyon euro'luk geri alma opsiyonu bulunuyor.

    Alvaro Morata, Juventus'a transfer olduktan sonra gösterdiği performansla takımının ligde kazandığı şampiyonlukta çok önemli bir paya sahip olmuştu. İspanyol forvet, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde de Juventus formasıyla eski takımı Real Madrid'e iki maçta iki gol atarak Torino ekibinin finale yükselmesini sağlarken, Madrid'in de elenmesine neden olmuştu.

    Oynadığı oyunla Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane'ın da dikkatini çeken 23 yaşındaki oyuncu, alt yapısından yetiştiği Madrid'e geri döndürülmeye çalışılacak. 32 milyon euro'yu gözden çıkartan Madridli yöneticiler, Morata'ya takımda 1-2 sene şans verdikten sonra oyuncuyu 50 milyon euro gibi bir ücrete tekrar satmayı düşünüyor.

    İngiltere'nin önde gelen takımlarından Manchester United, Chelsea ve Liverpool'un da transfer listesinde yer alan genç oyuncu, bu sezon Juventus formasıyla çıktığı 30 maçta 7 gol ve 5 asistlik performansla oynuyor. Morata, geçtiğimiz sezonu ise 15 gol atıp 7 de asist yapmıştı.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Zinedine Zidane Alvaro Morata Real Madrid Juventus Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title