Haberler

    Eski Nokia'lar Gidiyor!

    Alman otomotiv devi BMW, çalışanlarına verdiği eski Nokia'ları emekliye ayırıyor; yerlerine ise...

    BMW, çalışanları için 57.000 adet Lumia akıllı telefon siparişi vermiş durumda ve Symbian ile çalışan eski Nokia ürünlerini yenilemeyi planlıyor.

    Alman internet sitesi WPArea'nın söylediğine göre, bu karar BMW Work Council'in eski Symbian telefonları Microsoft'un Lumia'ları ile değiştirmek üzerine toplanması ile alındı. Satın alınacak olan 57000 telefonun büyük bir çoğunluğu, daha ucuz olan Lumia 630'lardan oluşurken, daha üst seviye çalışanlar için belirli bir miktar Lumia 920/930 da alınacak.

    Microsoft'un ürünleri, pek çok büyük firmadan olumlu tepki almış durumda ve bu büyük şirketlerin pek çoğu geçtiğimiz yıl içerisinde Surface tabletler ve Lumia akıllı telefonları tercih etti. Üstelik görünüşe göre, Alman otomobil üreticisi bu modaya uyan son firma da olmayabilir.

    Ancak, ne yazık ki, BMW'nin Microsoft'un platformlarını araçlarına taşımak gibi bir planı yok. Bunun en büyük sebebi ise, otomobil devinin şu anda Apple ile var olan bir "araba kontrol paneli araştırma ve geliştirme" partnerliğinin bulunması.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Microsoft Nokia Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title