Haberler

    Eski Nba Yıldızı, Apple Store Hırsızlığıyla Yakalandı!

    Basketbol tutkunlarını üzecek bir haber de Apple avukatlarından geldi!

    Basketbol tutkunlarını üzecek bir haber de Apple avukatlarından geldi! Eski NBA yıldızı, Apple Store hırsızlığı suçuyla hüküm giydi ve yakalandı!

    Futbol ve basketbol yıldızları popülerliklerini emekli olarak kaybetmeye başladıklarında amatör sporlarla kaldığı yerden devam ediyor. Fakat bazen öyle durumlar oluyor ki, eskisi gibi para kazanamayınca kapıldığı düşünce sonucu yaptığı bir hata yüzünden geri kalan yılları zehir olabiliyor. İşte bunlardan biri de eski NBA yıldızının başına geldi.

    NBA dünyasının bir zamanlar tanınan yüzü Rex Chapman, basketbol takımı olan Phoenix Suns'ın operasyonundan sorumlu yönetici olarak hayatına devam ediyordu. Ta ki Chapman'ın Scottsdale, Ariz'deki bir Apple Store mağazasından 14 bin dolar değerinde elektronik alışverişi sırasında parayı ödemeden cihazları alıp gidene kadar.

    Ödemiş olarak göstererek cihazları alıp gittiği bilinen Chapman, polislerin araştırması ve kamera kayıtlarını incelemesinin ardından göz altına alındı. Eski NBA yıldızı hakkında süren gözaltı süreci, mahkeme kararıyla tutuklanmaya çevrildi. Oyuncu olarak 12 yıllık bir kariyere sahip NBA oyuncusu, Washington Bullets, Miami Heat, Phoenix Suns ve Charlotte Hornets gibi takımlarda da sayı krallığına ulaşmıştı.

    Rex Chapman'ın NBA görselleri galerimizde.

    The post Eski NBA Yıldızı, Apple Store Hırsızlığıyla Yakalandı! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Phoenix Suns Apple Store Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title