Haberler

Eski Müvekkilinin Vurduğu CHP Adayı Seçim Bürosu Açılışı Yaptı

Adana'da eski müvekkili Ali Fuat Elibol tarafından tabancayla bacaklarından vurulan CHP 1'inci sıra milletvekili adayı Elif Doğan Türkmen, olaydan bir gün sonra seçim bürosu açılışına katıldı.

CHP adayı Av. Elif Doğan Türkmen, merkez Sarıçam İlçesi'nde CHP seçim ofisinin açılışında yaklaşık 500 partili tarafından 'Elif'e uzanan eller kırılsın' sloganlarıyla karşılandı. CHP'li Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte İl Başkanı Burhanettin Bulut'un da katıldığı açılış töreninde bir konuşma yapan ve güçlükle ayakta duran Elif Doğan Türkmen, şunları söyledi:

"Bu toprakların kurtuluş mücadelesinde Kara Fatmalarımız, Halide Ediplerimiz vardı. Kadın ve erkek omuz omuza verip, bu ulusun varlığını kurtardı ve korudu. Şimdi her birimiz Cumhuriyetimizi ölümsüzleştirmek adına, bu ülkenin neferi olarak mücadele etmek zorundayız. Sorumluluğumuzun farkındayız; bu sevgi selinden sonra sorumluluğumuz bir kat daha arttı. Bana geçmiş olsun dileyen dostlarım, bir ihtiyacım olup olmadığını soruyor. Sevgili hemşehrilerim, ihtiyacım olan tek şey 7 Haziran'da CHP'ye vereceğiniz oy. 7 Haziran'dan sonra sizlere sahip çıkmamız için; bugün siz bize sahip çıkın. Anketler de gösteriyor ki, CHP iktidara yürüyor. Bu iktidar sevincimize, gelin siz de ortak olun."

İl Başkanı Burhanettin Bulut da şiddet olaylarının toplumun her kesiminde arttığını, CHP iktidarında huzur ortamının sağlanacağını söyledi. Konuşmaların ardından seçim ofisinin kurdelesi kesildi.

Öte yandan dün akşam saatlerinde gözaltına alınan şüpheli 54 yaşındaki Ali Fuat Elibol'un ise sorgusunun sürdüğü bildirildi. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Elif Doğan Türkmen Çukurova Sarıçam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (2)

elif:

ali arslanlıoglu ve soner çetin ikiside ihanetçi

0
0
yanıtYanıtla
salih:

soner çetin ile ilgili yeni olay genel başkan kılıçtaroglunu devirme planı bu görev için ali arslanlıoglu bunu başaracagız diye ortada gezip yemek masalarında konuşmaya başlamış bile. ayrıca gelecek dönem çukurova adayı kesin benim diyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title