Haberler

Eski Muğla Milletvekili Gürol Ergin İçin Tören

Vefat eden 22 ve 23. dönem Muğla Milletvekili Gürol Ergin için TBMM'de tören düzenlendi.

Vefat eden 22 ve 23. dönem Muğla Milletvekili Gürol Ergin için TBMM'de tören düzenlendi.

Törene Gürol Ergin'in ailesinin yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay ve Levent Gök, TBMM İdare Amiri Erkan Haberal, CHP'li parti yöneticileri, milletvekilleri ve Meclis çalışanları katıldı.

Ergin, Kocatepe Camisi'nde öğle namazı sonrasında kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığında toprağa verilecek.

1944'te Samsun'da doğan Ergin, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesini bitirdi; Atatürk ve Hacettepe Üniversitelerinde öğretim üyesi olarak görev yaptı.

Hacettepe Üniversitesinde Senato Üyeliği, Mezuniyet Sonrası Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcılığı, Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı ve Gıda Bilimleri ABD Başkanlığı ile Mühendislik Fakültesi Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüten Ergin, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı olarak hizmet verdi.

Ergin, 22 ve 23. dönemde Muğla'dan milletvekili seçildi.

Ergin, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Gürol Ergin Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title